Έχασε τη μάχη το 2χρονο αγοράκι που έπεσε στο βαρέλι με το ασβεστόνερο στην Κρήτη

 


Πάλεψε για να κρατηθεί στη ζωή το 2χρονο αγοράκι αλλά τελικά δεν τα κατάφερε και άφησε λίγο πριν τη μία τα ξημερώματα, την τελευταία του πνοή στην ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ όπου νοσηλευόταν.

Το δίχρονο αγοράκι, έπεσε μέσα σε ένα βαρέλι γεμάτο ασβεστόνερο στη Λιγόρτυνο του Δήμου Αρχανών – Αστερουσίων, το απόγευμα της Τετάρτης.

Το βρήκε η γιαγιά του  καθώς το παιδάκι χάθηκε από το οπτικό τους πεδίο για κάποια δευτερόλεπτα. , χωρίς τις αισθήσεις του.

 Μεταφέρθηκε χωρίς κανένα σημάδι ζωής στο Κέντρο Υγείας Χάρακα όπου οι  γιατροί του Κέντρου Υγείας έκαναν μεγάλες προσπάθειες για να το επαναφέρουν. Επί 2 ώρες και 40 λεπτά ο μικρός δεν ανταποκρινόταν, όμως στο τελευταίο  καρδιογράφημα έγινε η μεγάλη ανατροπή που προκάλεσε έκπληξη.

Το παιδί διασωληνώθηκε το βράδυ της Τετάρτης καθοδόν για το ΠΑΓΝΗ.

«Παρά την πολλαπλή υποστήριξη με όλα τα μέσα, η ανταπόκριση του ασθενή είναι φτωχή. Σημειώνεται ότι υπάρχει συνεχής επικοινωνία με τους γονείς του παιδιού οι οποίοι ενημερώθηκαν για την βαριά κατάσταση και την κακή πρόγνωση» υπογραμμιζόταν χθες στο ιατρικό ανακοινωθέν.

Παρά τις προσπάθειες όλου του προσωπικού της Μονάδας, άφησε την τελευταία του πνοή, καθώς εξ αρχής η κατάσταση της υγείας του ήταν εξαιρετικά σοβαρή.