Ανοιχτά κομμωτήρια, πάρκα και αρχαιολογικοί χώροι – Κωδικός «6»


Από σήμερα Δευτέρα 22 Μαρτίου, ανοίγουν και πάλι τα κομμωτήρια και κέντρα αισθητικής.  Οι  μετακινήσεις από δήμο σε δήμο επιτρέπονται μόνο για επίσκεψη στα συγκεκριμένα μαγαζιά και μάλιστα όσοι θέλουν να μεταβούν σε κομμωτήριο που βρίσκεται σε διαφορετική περιοχή  από τον τόπο της κατοικίας  τους θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν τη βεβαίωση τύπου Β, σημειώνοντας τον κωδικό «6» στο 13033 και αφού το κατάστημα του έχει στείλει SMS ή email όπου φαίνεται το ραντεβού που έχει κλείσει.

Τα ίδια ακριβώς   ισχύουν και στη περίπτωση  που κάποιος θέλει να επισκεφτεί κέντρο αισθητικής για υπηρεσίες περιποίησης.

Ανοίγουν επίσης και πάλι για το κοινό οι υπαίθριοι αρχαιολογικοί χώροι. Προκειμένου να επισκεφτούν οι πολίτες έναν αρχαιολογικό χώρο, θα πρέπει να στέλνουν  με sms στο 13033 τον κωδικό «6» ή να έχουν μαζί τους βεβαίωση τύπου Β, με τον κωδικός «6».

Τέλος από σήμερα μπορούμε και πάλι να επισκεπτόμαστε τα δημόσια πάρκα και τις παιδικές χαρές  αρκεί να είμαστε έως τρία άτομα, εκτός εάν πρόκειται για οικογένεια. Και πάλι χρησιμοποιείται ο κωδικός «6» και η μετακίνηση  γίνεται είτε με τα πόδια είτε με το ποδήλατο.

Προσοχή! Μην ξεχνάτε, η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.