Χαλκίδα : Άγνωστα παραμένουν τα αίτια για το θάνατο του 69χρονου που έπεσε με το αυτοκίνητό του στη θάλασσα

 


Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας εξέδωσε ανακοίνωση-ενημέρωση για το συμβάν με τον άτυχο 69χρονο που εντοπίστηκε νεκρός την Τρίτη 16/3, μέσα στο αυτοκίνητό του το οποίο βρέθηκε μέσα στη θάλασσα, στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας Χαλκίδας, κάτω από την υψηλή γέφυρα. 

Η ανακοίνωση αναφέρει :

To Κ.Λ. Χαλκίδας ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες της 16-03-2021, για περιστατικό 69χρονου ημεδαπού αγνοούμενου στη θαλάσσια περιοχή Αγίας Μαρίνας του Δήμου Χαλκιδέων.

Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και οχήματα του Κ.Λ. Χαλκίδας, ενώ κλήθηκαν να συνδράμουν στις έρευνες ομάδα Μ.Υ.Α. Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., καθώς και ιδιώτες δύτες με ιδιωτικά σκάφη και στελέχη της Δ.Α. Εύβοιας, όπου εντόπισαν εντός της θάλασσας ένα Ι.Χ.Ε. όχημα, καθώς και τον 69χρονο οδηγό του.

Ο ανωτέρω άνδρας ανασύρθηκε από στελέχη της ομάδας Μ.Υ.Α. Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ χωρίς τις αισθήσεις του και διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 

Η ανέλκυση του οχήματος έγινε σήμερα 17-03-2021 τις πρωινές ώρες.

Από το Κ.Λ. Χαλκίδας διενεργείται προανάκριση, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου Αθηνών για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.