Βίντεο-ντοκουμέντο από το τροχαίο δυστύχημα έξω από τη Βουλή που στοίχισε τη ζωή του 23χρονου Ιάσονα

Το βίντεο από το δυστύχημα που συνέβη την περασμένη Παρασκευή έξω από τη Βουλή στο οποίο έχασε τη ζωή του ο 23χρονος Ιάσονας ανάρτησε ο δημοσιογράφος Θάνος Κόκκαλης. Φαίνεται από ψηλά όλο το σκηνικό του δυστυχήματος όταν η μοτοσικλέτα χτύπα το υπηρεσιακό όχημα της ΕΛΑΣ επί τοις Βασιλίσσης Σοφίας όταν αυτό έστριψε από την αντίθετη λωρίδα για να εισέλθει στη Βουλή.

Το συνοδευτικό της ΕΛΑΣ περιμένει να στρίψει αριστερά και να περάσει στην είσοδο του κοινοβουλίου όταν ο οδηγός του ταξί σταματάει για να περάσει το όχημα της ΕΛΑΣ. Ο 23χρονος με το μηχανάκι του βρίσκεται στην δεξιά λωρίδα κι όπως φαίνεται δεν έχει αντιληφθεί ότι εκείνη τη στιγμή στρίβει το όχημα με αποτέλεσμα να π με πέσει με φορά στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου της αστυνομίας και να εκτιναχθεί μερικά μέτρα μακριά χάνοντας τη ζωή του.
Να επισημανθεί πως σύμφωνα με μαρτυρίες, οι σηματοδότες στην άνοδο και στην κάθοδο της Βασιλίσσης Σοφίας ήταν στο πράσινο ενώ είσοδος των οχημάτων στο πάρκινγκ της Βουλής ρυθμίζεται με τροχονόμο που υπάρχει συνήθως το σημείο.

ΒΙΝΤΕΟ