Έκκληση βοήθειας για τα δύο αδέσποτα σκυλάκια που κινδυνεύουν


Το Φιλοζωϊκό Σωματείο ζητά την βοήθεια των συμπολιτών για τα δύο θηλυκά σκυλιά, τα οποία χρίζουν άμεσης νοσηλείας το ένα και χειρουργικής επέμβασης το άλλο.

Στις 10 Μαρτίου τo σωματείο ειδοποιήθηκε για μια σκυλίτσα με πληγές στο λαιμό που εμφανίστηκε στον Οξύλιθο. Ο Δήμος έστειλε όχημα και την μετέφερε στο κτηνιατρείο Κύμης όπου διαπιστώθηκε ότι έχει δεκάδες σκάγια στην περιοχή του αυχένα και της ράχης. Την περιποιήθηκαν, την καθάρισαν όμως έχει ανάγκη από νοσηλεία και φάρμακα.

Η άλλη σκυλίτσα βρέθηκε την Παρασκευή 12/3, δεμένη με σύρμα από τον λαιμό στο γεφυράκι στην Ακτή Νηρέως. Φυσικά και τα μέλη του σωματείου την περισυνέλλεξαν και την μετέφεραν στο καταφύγιο στο Αλιβέρι. Διαπιστώθηκε ότι το ζώο δεν φέρει microchip ενώ εντοπίστηκαν μεγάλοι όγκοι στους μαστούς της. Μεταφέρθηκε στον κτηνίατρο, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι πάσχει από καρκίνο και πρέπει να γίνει διπλή μαστεκτομή.


Δυστυχώς η σύμβαση του δήμου έχει λήξει και δεν έχει ανανεωθεί ακόμα, οπότε χρειαζόμαστε τη βοήθεια σας για να μπορέσουμε να καλύψουμε το κόστος, το οποίο θα είναι συνολικά 500 ευρώ.

Αν ο καθένας μπορεί να συμβάλει 2-5 ευρώ, θα είναι ένα μικρό ποσό για τον καθένα χωριστά αλλά θα γίνει ένα τεράστιο έργο αφού θα σωθούν τα δύο σκυλιά.

Μπορείτε να καταθέσετε στον λογαριασμό του Φιλοζωικού Σωματείου

GR0801103070000030700152298
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΕΠΩΝΥΜΙΑ : ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ
PayPal Email: kymastrays1@gmail.com
Αιτιολογία "για την Ήρα Ακτή Νηρέως" ή "για σκυλίτσα Οξυλιθου"