Ο Σύλλογος "ΑΓΑΠΗ" αποχαιρετά με απέραντη θλίψη τον Γιάννη Νταβέλη

 

Μέλη και φίλοι του συλλόγου "Αγάπη" συγκλονισμένοι από τον πρόωρο χαμό του Προέδρου τους Γιάννη εκφράζουν την απέραντη θλίψη τους, τα συλλυπητήρια και την συμπαράσταση στην οικογένεια του εκλιπόντος o οποίος ήταν πολύ αγαπητός και άφησε πίσω του τεράστιο κενό, πρωτίστως για την οικογένεια του κι έπειτα και για τον Σύλλογο που συνέβαλλε με απέραντη "Αγάπη".

Τα μέλη του Συλλόγου, συντετριμμένα σημειώνουν στο διαδίκτυο, αργά το βράδυ της Τρίτης 9/3:

"Με απέραντη θλίψη σας ενημερώνουμε ότι ο Πρόεδρός μας Γιάννης Νταβέλης, εδώ και κάποιες ώρες δεν είναι πλέον κοντά μας.
Μετά από 15 ημέρες νοσηλείας στο Νοσοκομείο Χαλκίδας λόγω κορωνοϊού, κατέληξε σήμερα το απόγευμα από επιπλοκές της νόσου.
Όσοι τον γνώρισαν από κοντά μόνο καλά λόγια έχουν να πουν.
Ένας άνθρωπος που διακρίνονταν για το ήθος του, τις αξίες της ζωής, τη διάθεση προσφοράς στο συνάνθρωπο, τη βαθιά γνώση της Ελληνικής γλώσσας και ιστορίας και το πάθος του για την επιτυχία των σκοπών του συλλόγου μας.
Ένας άνθρωπος πραγματικό στήριγμα για όποιον είχε ανάγκη.
Παρακαταθήκη για όλους εμάς που τον γνωρίσαμε από κοντά η καλοσύνη του και η δύναμή του στο δύσκολο δρόμο του συλλόγου.
Υποχρέωσή μας να σταθούμε άξιοι συνεχιστές του έργου που αφήνει πλέον στα δικά μας χέρια.
Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και θα είμαστε δίπλα της σε ότι χρειαστεί."


Ο Γιάννης Νταβέλης ήταν ένας ευγενικός, δοτικός άνθρωπος, άριστος οικογενειάρχης και αισιόδοξος μέχρι και το τέλος.

Μάλιστα στην τελευταία του ανάρτηση από το νοσοκομείο της Χαλκίδας σημείωσε ... "Αγαπητοί/ες φίλοι/ες από χθες το βράδυ νοσηλεύομαι στο Νοσοκομείο Χαλκίδας με κορονοϊό. Από την πρώτη στιγμή όσοι το έμαθαν προσπαθούν να βοηθήσουν, στα πλαίσια του εφικτού, τόσο εμένα όσο και την οικογένειά μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το ΔΣ και όλα τα μέλη του συλλόγου ΑΓΑΠΗ, τους εκπαιδευτικούς του Ειδικού Δημοτικού, τους εκπαιδευτικούς του 2ου Δημοτικού Σχολείου Βασιλικού και πολλούς άλλους ανθρώπους οι οποίοι μου στέλνουν τις ευχές τους και την αγάπη τους. Επίσης ευχαριστώ και τη Δήμαρχό μας για την άμεση εντολή που έδωσε προκειμένου να λυθούν τα δύσκολα και πρακτικά προβλήματα της οικογένειάς μου. Πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά. Ωστόσο το πρόβλημα της ίδρυσης του ΚΔΗΦ και Στέγης παραμένει. Χωρίς να θέλω να εκμεταλλευτώ την ασθένειά μου, μπορεί κάποιος Άρχων να μας δώσει απάντηση στο ερώτημα" Τι θα απογίνουν αυτά τα παιδιά όταν φύγει ακόμη και ο ένας γονέας από τη ζωή;" Τέλος, οφείλω να ευχαριστήσω το Ιατρικό και το Νοσηλευτικό προσωπικό για την άψογη συμπεριφορά και ελπίζω να λυθούν τα προβλήματα που υπάρχουν στην εργασία και στο λειτούργημά τους"