Στηρίζουμε τον Ευβοιώτη Σάκη Κατσούλη στο SURVIVOR 2021Ολόκληρη η Ελλάδα,  στον παλμό του SURVIVOR και του σπουδαίου παίκτη  Σάκη Κατσούλη από την Εύβοια και συγκεκριμένα από το Αλιβέρι . Η αλήθεια να λέγεται... ο Σάκης Κατσούλης από την πρώτη στιγμή που εισήλθε στο παιχνίδι προκάλεσε αίσθηση κυρίως από τις εύστοχες και επιτυχημένες συμμετοχές του στα αγωνίσματα . 
Μια δυνατή παρουσία αθλητή με ήθος και σθένος κατακτά την μία νίκη μετά την άλλη, παραδειγματικά ήρεμος και όταν σημειώνει κάποια ήττα.  Οι κακουχίες στην παραλία του Αγίου Δομίνικου και οι προκλήσεις του παιχνιδιού δεν φαίνεται να τον πτοούν, αντιθέτως τον βλέπουμε όσο περνούν οι ημέρες, να πεισμώνει και να γίνεται ως επί το πλείστον αήττητος. Η λαμπρή εμπειρία του ως τερματοφύλακας, τον έχει διδάξει άριστα να αποκρούει όλες τις δυσκολίες και να παίζει πάντα με  ομαδικό πνεύμα. Πραγματικός μαχητής, πέρα από το ότι είναι ένας δυνατός και σούπερ αθλητικός παίκτης,  φαίνεται ότι ήταν πολύ έτοιμος για να συμμετέχει στο SURVIVOR. Έχει κοντά του  την απεριόριστη αγάπη, όχι μόνο της οικογένειας του και των φίλων του αλλά ολόκληρης της πόλης που μεγάλωσε και τον καμαρώνει, το Αλιβέρι, καθώς ολόκληρης  της  Εύβοιας και της Ελλάδας που τον θαυμάζει, όπως διαβάζουμε στα μηνύματα που καταφτάνουν από όλο τον  κόσμο.
Τον Σάκη Κατσούλη παρακολουθούμε σε κάθε του κίνηση στα επεισόδιο που μεταδίδει η τηλεόραση του ΣΚΑΪ, αλλά και οποιαδήποτε στιγμή  μέσα από τη σελίδα που έχει δημιουργηθεί στο facebook "ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ  ΤΟΝ ΣΑΚΗ ΚΑΤΣΟΥΛΗ ΣΤΟ SURVIVOR 2021", κάνοντας like 
ακολούθησε  τον Σάκη στο ευ αγωνίζεστε και στον δρόμο προς την μεγάλη νίκη