Ξεκινάει 3η γραμμή εμβολιασμού στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου


Από την Μεγάλη Δευτέρα αναμένεται να ξεκινήσει η λειτουργεία της 3ης γραμμής εμβολιασμού στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου ώστε να προχωρήσει με πιο γρήγορους ρυθμούς, ο εμβολιασμός των πολιτών. 
Έχουν ήδη τοποθετηθεί δύο επικουρικές νοσηλεύτριες οι οποίες βρίσκονται στην  διαδικασία υποβολής των δικαιολογητικών τους εγγράφων.


Όπως είχαμε ενημερωθεί με Δελτίο Τύπου από τον Βουλευτή Ευβοίας της ΝΔ κ. Σπύρο Πνευματικό, μετά από συνεργασία του με τον Διοικητή της 5ης ΥΠΕ κ. Φώτη Σερέτη, προχωρούν στη δημιουργία 5 νέων γραμμών εμβολιαστικών κέντρων για την επίσπευση του εμβολιασμού των κατοίκων της Εύβοιας.

Οι νέες γραμμές θα δημιουργηθούν -ανέφερε-, άμεσα στα Ψαχνά, στη Χαλκίδα, στο Αλιβέρι, στην Κύμη και στην Κάρυστο.

«Ο εμβολιασμός είναι το μεγαλύτερο όπλο που διαθέτουμε απέναντι στην πανδημία. Οι νέες αυτές γραμμές θα βοηθήσουν στην εντατικοποίηση της εμβολιαστικής προσπάθειας στην περιοχή μας, με στόχο τη γρήγορη και ασφαλή επαναφορά στην κανονική δραστηριότητα» δήλωσε σχετικά ο Σπύρος Πνευματικός, ευχαριστώντας τον κ. Σερέτη για την πολύ καλή συνεργασία και το ενδιαφέρον του για την ενίσχυση των υπηρεσιών υγείας στην Εύβοια

 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια