ΖΟΥΜΕ στην Εύβοια, ΨΩΝΙΖΟΥΜΕ στον τόπο μαςΌλοι έχουμε συνδυάσει τις γιορτές με τις αγορές, ακόμη και τώρα που τα μέτρα κατά της πανδημίας μας κρατούν περιορισμένους. Οι πόλεις και οι κοινότητες της Εύβοιας παρουσιάζουν μια μεγαλύτερη κινητικότητα σε σχέση με τα περσινά δεδομένα, που ήταν το πρώτο Πάσχα με πανδημία. Η κάθε πόλη φαίνεται εφέτος να ζει πιο έντονα την γιορτινή διάθεση αφού ο κόσμος κυκλοφορεί στους δρόμους των καταστημάτων. Τα πρόσωπα μισοκρυμμένα κάτω από τις μάσκες...τα μάτια όμως χαμογελούν και οι έμποροι, μας καλωσορίζουν μέσα στα καταστήματα τους .Αυτή την εικόνα θέλουμε να βλέπουμε ο καθένας στη δική του πόλη! Και Είναι στο χέρι μας!


Το Επιμελητήριο της Εύβοιας και όλoi οι επαγγελματίες επισημαίνουν πως η ενίσχυση των τοπικών επιχειρήσεων είναι μία από τις βασικότερες φροντίδες μας για να  μπορούν και στο μέλλον να καλύπτουν τις καθημερινές μας ανάγκες για τις αγορές μας ! 

Οι γιορτινές ημέρες ήδη έχουν φτάσει και όλοι μας σκεφτόμαστε, όπως κάθε χρόνο, να γεμίσουμε το σπιτικό μας, να φροντίσουμε τον εαυτό μας και να χαρίσουμε δώρα στους δικούς μας. Η Εύβοια με αμέτρητα καταστήματα σε κάθε περιοχή, έχει όλα αυτά που χρειαζόμαστε και αναζητάμε, ανάλογα με ότι δυνατότητα έχει η τσέπη μας.

Δεν χρειάζεται να διανύσουμε χιλιόμετρα για να κάνουμε τις αγορές μας .

Δεν διακινδυνεύουμε να αγοράσουμε από το διαδίκτυο είδη που τελικά δεν είναι αυτό που νομίζαμε και απαιτείται χρονοβόρα διαδικασία αλλαγής, με αποτέλεσμα να μην έχουμε αυτό που αγοράσαμε και πληρώσαμε την ώρα που το χρειαζόμαστε.

Στην πραγματικότητα μόνο τα τοπικά καταστήματα προσφέρουν την ιδανικότερη, γρηγορότερη και σωστότερη εξυπηρέτηση.

Τι λέτε λοιπόν; Θα υποστηρίξουμε φέτος την τοπική αγορά και την τοπική μας οικονομία;

Εξάλλου, όπως λέει και η λαϊκή ρήση : «αν δεν παινέψεις το σπίτι σου, θα πέσει ...ι»
 Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια