Μοίρασαν Λαμπάδες στη Δροσιά Χαλκίδας : το "Χαριστικό Παζάρι Αγίας Μαρίνας", ο Αντιδήμαρχος Κώστας Καρβούνης και καλοί φίλοι

Λαμπάδες φτιαγμένες με πολύ αγάπη προσέφερε το  "Χαριστικό παζάρι της Αγίας Μαρίνας" και η υπεύθυνη κα Σταυρούλα Γιοβανάκη,  στην πλατεία της Δροσιάς Χαλκίδας.  
Αρωγός στην δράση αυτή από την πρώτη στιγμή έως και την τελική φάση της προσφοράς, στάθηκε και πάλι ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε Ανθηδόνος κ. Κώστας Καρβούνης.
Καλοί φίλοι βρέθηκαν στην πλατεία της Δροσιάς, μοιράστηκαν την χαρά της προσφοράς και αντάλλαξαν ευχές με τους πολίτες που πήραν ως πασχαλινό δώρο την λαμπάδα που θα μεταφέρει το Άγιο Φως της Ανάστασης και θα μεταλαμπαδεύσει κι εφέτος το μήνυμα της αγάπης, της ελπίδας και της αισιοδοξίας για τη ζωή και το μέλλον.

Ανάμεσα τους η κα Δέσποινα Γιακουμίδου, ο γνωστός Δικηγόρος Χριστόδουλος Τσάκαλος Κύρος και η αδερφή του, Ελένη Τσακάλου Κύρου, σπουδαία εικαστικός.
Επίσης παραβρέθηκαν ο κ. Τάσος Μπελίτσος, ο κ. Βαγγέλης Λυσαίος, ο κ. Χριστός πολύχρονος όλοι φίλοι για να είναι δίπλα μου Και ο
Το expressevia.gr επικοινώνησε με την κα Σταυρούλα Γιοβανάκη η οποία χαρακτηριστικά δήλωσε :
"Νιώθω ιδιαίτερη χαρά και τιμή που τέτοιες δράσεις βρίσκουν ανταπόκριση από τον Αντιδήμαρχο κ. Καρβούνη, τον σπουδαίο δικηγόρο κ. Τσάκαλο και ακόμη πολλούς καλούς και αξιόλογους φίλους που αγαπάνε και σέβονται τον συνάνθρωπο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ θέλω να πω και στην δήμαρχο μας κα Έλενα Βάκα που βρίσκεται πάντα δίπλα μας, σε όλους τους πολίτες προσπαθώντας να μεριμνήσει για όλα όσα μας απασχολούν ! Εύχομαι αυτές οι λαμπάδες που φτιάξαμε με τόση αγάπη στο "Χαριστικό Παζάρι της Αγίας Μαρίνας" να σκορπίσουν το Φως της Ανάστασης σαν αγάπη, σεβασμό και αισιοδοξία για όλο τον κόσμο"


   


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια