Πασχαλινή Δωροέκθεση για Φιλανθρωπικό Σκοπό στην Ενορία Περιβολίων


Μια υπέροχη Πασχαλινή Δωροέκθεση είναι έτοιμη, στην Ενορία Περιβολίων του Δήμου Κύμης Αλιβερίου, για τους πιστούς της αγάπης και της αλληλεγγύης αφού σκοπός της δημιουργίας της, είναι τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν, να διατεθούν για Φιλανθρωπικό Σκοπό.
Ένα ιδιαίτερο Bazzar με την διάθεση και τα χρώματα της Λαμπρής και της άνοιξης, με φαναράκια σε διάφορα χρώματα, στολισμένα κομψά, για να μεταφέρουν και να φυλάξουν το Άγιο Φως της Ανάστασης ή να στολίσουν κάποια γωνιά του σπιτιού και λαμπάδες περίτεχνα στολισμένες με πλεκτά, υφασμάτινα και ξύλινα στολίδια για το "Δεύτε λάβετε φως εκ του ανεσπέρου φωτός και δοξάσατε Χριστόν τον αναστάντα εκ νεκρών...".

Γιορτές χωρίς δώρα, βιβλία δεν γίνεται, γι αυτό στο Βazzar θα βρείτε μια ενδιαφέρουσα συλλογή από θρησκευτικά βιβλία .
Πολλές ακόμη χειροποίητες δημιουργίες με πολύ μεράκι φτιαγμένες, όπως εικόνες, πίνακες ζωγραφικής, πολύχρωμα διακοσμητικά αυγά, μοσχοβολιστά σαπουνάκια και κίτρινα παπάκια θα σας δώσουν τις πανέμορφες παραδοσιακές ιδέες για να επιλέξετε τα οικονομικά δωράκια της Πασχαλιάς.

Καθημερινά για όλες τις ημέρες της Μ. Εβδομάδας, από τις 17:30 η ώρα έως τις 20:30, στην είσοδο του Ιερού Ναού του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Περιβολίων, η δωροέκθεση, είναι στην διάθεση όλων.
Γιατί η Καλή Ανάσταση... έρχεται μέσα από τις πράξεις αγάπης ! 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια