Επίσκεψη του Προέδρου της Εταιρίας των Ευβοϊκών Σπουδών Αλιβερίου στο Πνευματικό Κέντρο Περιβολίων


Ο Πρόεδρος του Τοπικού τμήματος Αλιβερίου της Εταιρίας Ευβοϊκών Σπουδών, κ. Γεώργιος Τζάνης επισκέφθηκε το νεοανεγειρόμενο Πολιτιστικό Κέντρο της Ενορίας Περιβολίων Αχλαδερής, Δ.Ε Αυλώνος του Δήμου Κύμης Αλιβερίου.

Με χαρά τον κ. Τζάνη υποδέχθηκε ο Υπεύθυνος κ. Τάσος Ρετσας, ο οποίος εισπράττει ολοένα και περισσότερο ενδιαφέρον από πολλούς σημαντικούς Παράγοντες το τελευταίο διάστημα για την πορεία του έργου. Το παρόν έδωσε και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Περιβολίων "Το Όραμα" κ. Ιωάννης Αποστολόπουλος, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία, για συνεργασία ανάμεσα στην Εταιρία των Ευβοϊκών Σπουδών και του Πνευματικού Κέντρου, σε μελλοντικές διοργανώσεις πολιτιστικών εκδηλώσεων εφόσον η Εταιρία των Ευβοϊκών Σπουδών αποτελεί μια κιβωτό διαφύλαξης και ανάδειξης σημαντικών θεμάτων του πολιτισμού μας με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις παραδόσεις και τους θρησκευτικούς τόπους.
Ο κ. Τζάνης συνεχάρηκε τις ενέργειες ανέγερσης του Πνευματικού Κέντρου και αποχώρησε ιδιαίτερα ευχαριστημένος.Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια