Β. Αποστόλου: "Η Κυβέρνηση αφήνει εκτός εμβολιαστικής διαδικασίας υπερήλικες και ευπαθείς της Β. Εύβοιας"Δήλωση του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Ν. Ευβοίας και πρώην Υπουργού Βαγγέλη Αποστόλου, με αφορμή τον αποκλεισμό της Β. Εύβοιας από την εμβολιαστική διαδικασία:


“Αυτές τις ημέρες οι κάτοικοι της Β. Εύβοιας βίωσαν το αληθινό πρόσωπο της Κυβέρνησης και των τοπικών εκπροσώπων της. Υπέστησαν έναν εμπαιγμό σε αλλεπάλληλα επεισόδια. 

Την πρώτη ημέρα τους γνωστοποιήθηκε ότι έχει ήδη εγκατασταθεί ο εξοπλισμός και η νέα γραμμή για mRNA τεχνολογίας εμβόλια ξεκινά αύριο. Όμως την επομένη βρέθηκαν μπροστά σε μια τραγελαφική εικόνα: να αποσύρεται η γραμμή εμβολιασμού και ο ψυκτικός εξοπλισμός να οδηγείται σε άλλη περιοχή. 

Τη μεθεπομένη υπήρξε κι άλλη μια γνωστοποίηση -ψυχρολουσία. Αποφασίστηκε η εγκατάσταση άλλων 5 γραμμών εμβολιασμού για την Εύβοια, χωρίς βεβαίως να υπάρχει αναφορά στη Βόρεια Εύβοια. 


Η συμπεριφορά αυτή, της Κυβέρνησης, γεννά πολλά ερωτήματα για τους κατοίκους της περιοχής, στα οποία θα κληθεί να απαντήσει στη Βουλή δια ζώσης με την επανέναρξη των εργασιών της, ο αρμόδιος Υπουργός Υγείας”.


 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια