Το Aνερχόμενο Aστέρι από την Κάρυστο Στέλλα Κοφινά μπροστά στην πρώτη μεγάλη επιτυχία

Η νεαρή και πανέμορφη Στέλλα Κοφινά γεννημένη και μεγαλωμένη στην Κάρυστο Ευβοίας είναι μόλις 18μιση ετών και ασχολείται επαγγελματικά με το παραδοσιακό τραγούδι, μόλις τα δύο τελευταία χρόνια σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία και αποδοχή.
Η ταλαντούχα Στέλλα από την ηλικία των πέντε ετών, αγάπησε τις παραδοσιακές ρίζες, στη μουσική αλλά και στον χορό καθώς είχε την τύχη, ο πατέρας της Βαλάντης Κοφινάς να είναι δάσκαλος παραδοσιακών χορών από το 2004 στο Δήμο Στυρέων. Τα δύο(2) τελευταία χρόνια, ο κ. Κοφινάς έχει αναλάβει την διδασκαλία παραδοσιακών χορών, στο Μονπελιέ της Γαλλίας.

Η Στέλλα Κοφινά έχει ασχοληθεί με μεγάλη αφοσίωση, με το θέατρο, τον παραδοσιακό χορό το μπαλέτο και τη μουσική.
Τα τραγούδια που την έχουν κάνει πιο γνωστή είναι "Η παρέα είναι ωραία" και "Με εννιά μποφόρ". Έχει συνεργαστεί με τους γνωστούς μουσικούς Μαυρουδή Αντώνη και Μπαρμπαρή Γιάννη (Να -που ο ήλιος βγαίνει πάλι-)
.
Το έναυσμα για να ασχοληθεί επαγγελματικά με το παραδοσιακό τραγούδι, της έδωσε ένας από τους πιο αναγνωρισμένους παραδοσιακούς μουσικούς, ο Νίκος Οικονομίδης, όταν συναντήθηκαν πάνω στο μουσικό πάλκο σε μια εκδήλωση στην Κάρυστο και την παρότρυνε να ακολουθήσει το ξεχωριστό ταλέντο της.

Η Στέλλα Κοφινά είναι πραγματικά μια αξιόλογη και επιτυχημένη νεαρή κοπέλα, φοιτήτρια της Οικονομικής Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο Πειραιά μετά από την επιτυχία της στις πανελλαδικές εξετάσεις πριν από ένα χρόνο.
Η αντίστροφη μέτρηση για την πρώτη της σπουδαία εμφάνιση στη μουσική σκηνή με ένα ολοκαίνουριο, υπέροχο τραγούδι, έχει ξεκινήσει, καθώς η Στέλλα ηχογράφησε το νέο αυτό τραγούδι με τον τίτλο "Πάντα θα σου λείπει κάτι", με την υπογραφή του Ματθαίου Γιαννούλη, που γράφει τους στίχους και τη μουσική και της AIGAIO MUSIC. Την καλλιτεχνική επιμέλεια έχουν ο Νίκος Δρακάκης και βιολί ο Μαυρουδής Αντωνίου. Το τραγούδι αναμένεται να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα, εντός των επόμενων ημερών.

Ωστόσο δεν φαίνεται να λείπει τίποτα από την Στέλλα Κοφινά, η οποία είναι προικισμένη με σπουδαίο ταλέντο, κατακτά ολοένα και περισσότερο την αγάπη του κόσμου αλλά και την εκτίμηση των συναδέλφων της, στην μουσική της, πολύ γρήγορη, εξέλιξη.

Ο Ματθαίος Γιαννούλης σχολίασε χαρακτηριστικά για την πανέμορφη Καρυστινή Στέλλα... "Η Εύβοια σε λίγο θα έχει το δικό της αστέρι....και λέγεται
Στέλλα Κοφινά
!"

Στέλλα Κοφινά - "Η παρέα είναι ωραία"