Συνέντευξη : Ο Πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Αναστάσιος Βελισσαρίου σε έναν συνεχή αγώνα για την προώθηση των προϊόντων της Εύβοιας και της Στερεάς [ΦΩΤΟ]
Ο Πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Στερεάς Ελλάδας κ. Αναστάσιος Βελισσαρίου σε έναν συνεχή αγώνα για την προώθηση των προϊόντων της Εύβοιας και της Στερεάς Ελλάδας μιλάει στο expressevia.gr για όλες τις ενέργειες και τις δράσεις που αφορούν  την ανάπτυξη μια αγροδιατροφικής κουλτούρας που θα δώσει δύναμη σε πολλούς τομείς εξέλιξης των περιοχών της Εύβοιας και της Στερεάς.
Ειδική αναφορά κάνει ο κ. Βελισσαρίου στο σύκο της Κύμης. Επίσης ανακοινώνει  νέα σεμινάρια για  νέους παραγωγούς και αγρότες. 

 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ - ΒΙΝΤΕΟ

Στα γραφεία της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Στερεάς στο Περιφερειακό Μέγαρο υπάρχει έκθεση όλων των προϊόντων της Στερεάς και της Εύβοιας. Όπως επίσης υπάρχουν ειδικά σταντ τοποθετημένα  σε επιλεγμένα καταστήματα διαφόρων περιοχών που παρέχουν τη δυνατότητα πώλησης των προϊόντων σε συνεργασία με όλες τις επιχειρήσεις που τα παράγουν και τα κατασκευάζουν. 
Δίπλα πάντα στον Πρόεδρο κ. Βελισσαρίου, αρωγός και κινητήριος δύναμη  σε κάθε προσπάθεια και δράση βρίσκεται ο στενός συνεργάτης του, Διευθυντής λειτουργειών της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης κ. Χάρης Καραβάς .

 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια