Ο Ναυτικός Όμιλος Αλιβερίου με θλίψη αποχαιρετά τον Παναγιώτη Μακριδάκη

Ο Παναγιώτης Μακριδάκης άφησε την τελευταία του πνοή την Μεγάλη Πέμπτη 29/4, χάνοντας την μάχη με τον κορονοϊό σε ηλικία 58 ετών.
Ο Παναγιώτης ήταν γεννημένος στον Άγιο Λουκά Αλιβερίου και ζούσε στο Λουτράκι με την οικογένεια του ενώ πολύ συχνά επισκεπτόταν το χωριό του, τους συγγενείς και τους αμέτρητους φίλους του.
Ήταν ένα ιδιαίτερα κοινωνικό και αγαπητό άτομο. Η είδηση του θανάτου του έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως η ανάρτησή του στο διαδίκτυο στις 16 Απριλίου, όπου ενημέρωνε ότι προσβλήθηκε από κορονοϊό, θα είχε αυτή την τραγική κατάληξη.
Ένας από τους πιο ισχυρούς δεσμούς που ανέπτυξε από παιδί στον τόπο του, ήταν η αγάπη του για τη θάλασσα, την κολύμβηση και το Ναυτικό Όμιλο Αλιβερίου που σήμερα με βαθιά θλίψη, αποχαιρετά τον Παναγιώτη Μακριδάκη.

Είναι από αυτά τα νέα, που δεν θέλεις να πιστέψεις, τα λόγια βγαίνουν με δυσκολία, ο Παναγιώτης Μακριδάκης, ο Τάκης για όλους εμάς στον Όμιλο μας, ο παλαιός μας Κολυμβητής, Υδατοσφαιριστής, πάντα δίπλα στον ΝΟΑ, είτε με την δικιά του προσφορά και αγωνιστική παρουσία, είτε αργότερα ως ενήλικας στην κερκίδα, για να παρακολουθήσει τις προσπάθειες των παιδιών του.

Ναυτικός Όμιλος Αλιβερίου :
Ένας άνθρωπος ακέραιος, με ήθος, δημιουργικός, με αγάπη για τον αθλητισμό, αγαπούσε και νοιάζονταν τον Όμιλο μας, δυστυχώς, "έφυγε" σήμερα, πολύ νωρίς, σε ηλικία 58 χρονών.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας εκφράζει τη βαθιά θλίψη και τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του, κρατώντας στην καρδιά μας ζωντανή τη θύμηση του Τάκη.
Καλό σου Ταξίδι Τάκη

Συγκλονιστική είναι η τελευταία ανάρτηση του Παναγιώτη Μακριδάκη και το τελευταίο μήνυμα προς τους φίλους του στο διαδίκτυο.
-Τα τελευταία του λόγια, σε ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ, μας υπενθυμίζει τα σημαντικά και ουσιώδη στη ζωή.
" Καλησπέρα φιλαράκια μου! Θα κάνω μια τελευταία ανάρτηση με τη φώτο του δωματίου που θα βλέπω για αρκετό καιρό! Δεν με νοιάζει η Αναστάση αν φέτος γίνει 9 η στης 12!! Με νοιάζει να γυρίσω πίσω στην οικογένεια μου και κάθε μέρα θα είναι Ανάσταση!! Αυτό είναι άλλωστε το νόημα της. Η αγάπη!!! Όχι να τσακωνόμαστε για τη ώρα της! Μη γκρινιάζετε για τέτοια πράγματα! Κάντε τα τεστ και τα εμβόλια. Και ανάψτε κεράκια για το ηρωικό προσωπικό των νοσοκομείων μας!! Αυτά από εμένα!!! φιλιά σε όλους. "


 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΑΚΡΙΔΑΚΗ ΑΠΌ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΎ ΟΜΙΛΟΥ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ 
 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια