Ψηφίστε το "παιδί" της Εύβοιας Σάκη Κατσούλη- Αξίζει να είναι ο πρώτος στη δημοσκόπηση για το "SURVIVOR 4"
To Survivor έχει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το νησί της Εύβοιας αφού ένα δικό της " παιδί " , ο Σάκης Κατσούλης από το Αλιβέρι, φαίνεται επάξια να διεκδικεί τον τίτλο του δημοφιλέστερου παίκτη, αφού πρωτίστως έχει καταφέρει να είναι στην κορυφή του πίνακα κατάταξης των παικτών σύμφωνα με τις προσωπικές τους επιδώσεις και νίκες που καταφέρνουν στα δύσκολα αγωνίσματα επιβίωσης.

Μέχρι αυτή τη στιγμή, είναι  δεδομένο ότι ο Σάκης έχει επιδείξει απίστευτες ικανότητες και δεξιότητες, που τον έχουν ανεβάσει και εγκαταστήσει με αδιάψευστα στοιχεία,  στην πρώτη θέση.

Όπως όμως όλοι γνωρίζουμε, ο κόσμος- οι θεατές, παίζουν  το σημαντικό ρόλο του μεγάλου κριτή για τους παίκτες, ανάμεσα στους οποίους  τελικά οι τηλεθεατές θα κρίνουν και τον νικητή. 

Η δημοσκόπηση  "Ποιος είναι ο αγαπημένος σας παίκτης; " που είναι σε εξέλιξη  από τις 16 Απριλίου, είναι φυσικό να αποτελεί ακόμη ένα  βαρόμετρο, καταγράφοντας  την τάση δημοφιλίας των παικτών, που συμμετέχουν στο τηλεπαιχνίδι και έχουν στόχο να φτάσουν μέχρι το τέλος και την κατάκτηση του τρόπαιου.

Γι αυτό η Εύβοια και όχι μόνο, -γιατί ο Σάκης Κατσούλης έχει φίλους και fun σε όλη την Ελλάδα,-  συμμετέχει στην ψηφοφορία και δίνουν όλοι την ψήφο τους στον πιο δυνατό παίκτη του "SURVIVOR 4",  Σάκη.

Ακολουθεί η Δημοσκόπηση (μια ψήφος / ανά ημέρα)

Ερώτημα: "Ποιος θέλετε να είναι ο νικητής του φετινού Survivor;"Ψήφισε εδώ τον δημοφιλέστερο παίκτη το SURVIVOR
Σάκη Κατσούλη Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια