Παρέμβαση της Αλεξάνδρας Θαλασσινού στη διαδικτυακή εκδήλωση Ν. Ε ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Εύβοιας για την Παιδεία [BINTEO]Η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Δήμος για όλους", της ελάσσονος αντιπολίτευσης του Δήμου Κύμης Αλιβερίου κα Αλεξάνδρα Θαλασσινού συμμετείχε κι έκανε παρέμβαση στην επιτυχημένη ανοιχτή διαδικτυακή εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Εύβοιας για την Παιδεία, στην εποχή της πανδημίας και τις προγραμματικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, με κεντρικό ομιλητή τον πρώην Υπουργό Παιδείας και νυν τομεάρχη Παιδείας και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νίκο Φίλη.

Ήταν επίσης εισηγητής ο πρώην υφυπουργός Παιδείας κ. Δημήτρης Μπαξεβανάκης, ο οποίος να επισημάνουμε πως συνέβαλε με κεντρικό ρόλο στην αναβάθμιση των ΕΠΑΛ.

Την συζήτηση συντόνισε ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Εύβοιας και εκπαιδευτικός και μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Εύβοιας κ. Γιώργος Ακριώτης.

Σύντομες και ουσιώδεις παρεμβάσεις έκαναν επίσης εκπρόσωποι φορέων, εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων ,φοιτητές, γονείς κ.ά

Παρόντες στην ανοιχτή διαδικτυακή εκδήλωση ήταν και οι βουλευτές του Νομού ,κ. Ευάγγελος Αποστόλου και κ. Μίλτος Χατζηγιαννάκης.

BINTEO


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια