Νέο βίντεο καταπέλτης και οι απειλητικές δημοσιεύσεις του Ειδικού Συμβούλου του Δημάρχου ΜπουραντάΓροθιά στο "στομάχι" της "Συμπολιτείας", της Διοικούσας Δημοτικής Αρχής  του Δήμου Κύμης Αλιβερίου, το βίντεο που ήρθε να επιβεβαιώσει, την ωμή βία που ασκεί ο κ. Νίκος Αγγελής, ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου Θανάση Μπουραντά, κατά δημοσιογράφου σε δημόσιο χώρο, κεντρικό κατάστημα εστίασης, στην παραλία της Χαλκίδας το απόγευμα της Δευτέρας 3 Μαΐου 2021. 

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, ο γνωστός δημοσιογράφος της Χαλκίδας, ο οποίος έχει προηγούμενες διενέξεις με τον κ. Αγγελή, που έχουν τεθεί προς επίλυση στα αρμόδια δικαστήρια, περνώντας έξω από το κατάστημα που καθόταν ο κ. Αγγελής, σταμάτησε για να τον φωτογραφίσει. Σε βίντεο που έχει δημοσιεύσει ο ίδιος ο δημοσιογράφος, ο κ. Αγγελής φαίνεται καθαρά να αρνείται επίμονα να τον φωτογραφίσει ο δημοσιογράφος, ενώ λίγο αργότερα η κατάσταση ξέφυγε.
Το νέο βίντεο που σας παραθέτουμε, όπως το κατέγραψαν περαστικοί από το σημείο, δείχνει τον κ. Αγγελή να τον κρατούν για να μην ορμήσει στον δημοσιογράφο αλλά κάποια στιγμή καταφέρνει να σηκώσει το πόδι του και να κλωτσάει τελικά τον δημοσιογράφο ενώ μια γυναικεία φωνή ανάμεσα από τους περαστικούς που έγιναν μάρτυρες στο συμβάν, ακούγεται τρομοκρατημένη την ώρα της κλωτσιάς, να ρωτάει απεγνωσμένα αν θα φάει κι άλλο ξύλο ο άνθρωπος. (δημοσιογράφος).

Δείτε εδώ το επίμαχο βίντεο, ενώ διατηρούμε κάθε επιφύλαξη για το τι προηγήθηκε ή ακολούθησε, από αυτή την κλωτσιά του κου Αγγελή.

Παράλληλα ο κ. Αγγελής σε σημερινή του ανάρτηση στην Ομάδα στο fb που έχει δημιουργηθεί για την αποκλειστική υποστήριξη της παράταξης της "Συμπολιτείας", όπως θα δείτε αμέσως μετά το βίντεο, στο σχετικό στιγμιότυπο, καθυβρίζει και προσβάλει γυναίκα δημοσιογράφο, εκτοξεύοντας απερίγραπτες απειλές για την επαγγελματική της επάρκεια.
Σε επικοινωνία που ήρθε το eviaexpress.gr με τον Πρόεδρο της Ένωσης Συντακτών που ανήκει η εν λόγω δημοσιογράφος, καμία καταγγελία δεν έχει αναφερθεί στο Δ.Σ. της Ένωσης, όπως απροκάλυπτα αναφέρει ο κ. Αγγελής, πως έχει πράξει. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη επίθεση που δέχεται η συγκεκριμένη δημοσιογράφος από τον κ. Αγγελή, ο οποίος δείχνει τις προθέσεις του και πάλι να την "εξαφανίσει".
Εικάζεται πως οι λόγοι που τον παρακινούν εναντίον της, δεν έχουν νομική υπόσταση γι αυτό ως "εξουσία" που θεωρεί ότι είναι, παίρνει τον "νόμο" στα χέρια του.
Όσο για τους Δημοτικούς Συμβούλους της "Συμπολιτείας", παρόλο που έχουν δηλώσει κατ΄ επανάληψη την αντίθεση τους στην συμπεριφορά και στις τακτικές του κου Αγγελή, συμπεριλαμβανομένου και του Δημάρχου κου Μπουραντά, δημιουργεί ερωτηματικά η ανοχή τους τελικά στις συνεχείς και επαναλαμβανόμενες υποτροπές, του "Ειδικού" τους Συμβούλου.
Πιο συγκεκριμένα όμως, κανείς δεν έχει ζητήσει "την κεφαλή του επί πίνακι" όπως ο ίδιος έχει εκλάβει το "μην μας εκθέτεις άλλο" που επανειλημμένα του έχει απαιτηθεί, περιμένοντας να εναρμονίσει την συμπεριφορά του, ο κ. Αγγελής, με το ύψος της ευθύνης και της αξιοπρέπειας που επιβάλει η θέση του, στο Δήμο Κύμης Αλιβερίου αλλά και ως άνθρωπος.

ΒΙΝΤΕΟ


 

ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ  NIKOY ΑΓΓΕΛΗ ΣΤΟ FB


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια