Η "Μικρή Πλατεία" του Πύργου μεταμορφώθηκε με "μεγάλες" δωρεές [ΦΩΤΟ]


Για ακόμη μια φορά οι Πυργιώτες της Δ.Ε Κύμης, έδειξαν με πράξεις το μεγαλείο του εθελοντισμού.
Μεταμόρφωσαν κυριολεκτικά έναν αναξιοποίητο, δημόσιο χώρο, μόλις λίγων τετραγωνικών, τον οποίο ονομάζουν "Μικρή Πλατεία" σε ένα πολύ όμορφο σημείο που μπορεί πλέον να σταθεί κάποιος. Το παλιό και άγριο τσιμέντο σκεπάστηκε με καλαίσθητες πλάκες, τόσο στο δάπεδο όσο και σε όλο το υπόλοιπο κάθετο τμήμα του. Κατασκευάστηκε μια μεγάλη ξύλινη πέργολα στο μεγαλύτερο μέρος του και σκεπάστηκε με ειδικό υλικό που θα προσφέρει σκιά από τον ήλιο και προφύλαξη όταν ο καιρός είναι βροχερός.

Τοποθετήθηκαν δύο πολύ ωραίες, μαύρες, ρετρό, ψηλές φωτιστικές κολώνες για να φωτίζουν το σημείο τις βραδινές και νυχτερινές ώρες, ενώ με την τελευταία πινελιά διακόσμησαν την δημιουργία τους αυτή με ξύλινες ζαρντινιέρες όπου θα αναπτυχθούν όμορφα λουλούδια. Δεν παρέλειψαν να φροντίσουν και για την ασφάλεια τοποθετώντας προστατευτικά κολωνάκια , για τα οχήματα, σε όλο το μήκος της πέργολας.

Ο κ. Σταύρος Στοφόρος, Πρόεδρος της κοινότητας Πύργου, πρωτεργάτης και άψογος συντονιστής όπως μαρτυρούν τα γεγονότα, κατάφερε και πάλι να εντυπωσιάσει με τον τρόπο που λειτουργεί και ενώνει τους συγχωριανούς του ώστε να φέρνουν όλοι μαζί όμορφα αποτελέσματα με τις πρωτοβουλίες τους, οι οποίες αποτελούν αξιολογότατες προσπάθειες και στέλνουν το παράδειγμα και το μήνυμα της δημιουργίας.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Στοφόρος αναφέρει σχετικά με το έργο και ευχαριστεί τους δωρητές :
" ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΚΟΙΝΌΤΗΤΆ ΠΎΡΓΟΥ: Ακόμη ένα έργο το ολοκληρώσαμε με πολύ κόπο μεράκι και αγάπη για το χωρίο μας!
"Μικρή Πλατεια" διαμορφώσαμε κοινοτικό χώρο στο κέντρο του χωριού. Προχωρήσαμε στην πλακόστρωση, κατασκευή υπόστεγου, τοποθέτηση κολώνες και φωτιστικά, τοποθέτηση προστατευτικά κολωνάκια, και διακοσμήσαμε με ξύλινες γλάστρες και φυτά!!!
Ένα Μεγάλο Ευχαριστώ από καρδιάς στους ΔΩΡΗΤΕΣ και ΕθΕΛΟΝΤΕΣ που εργάστηκαν και σε όλους τους Συγχωριανούς μου που σε κάθε βήμα είναι δίπλα μου και με στηρίζουν παίρνοντας δύναμη να συνεχίσω αυτό που ξεκίνησα με τόση αγάπη!!! Συνεχίζουμε με αγάπη για το όμορφο χωριό μας..."
 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια