ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Ο Πρόεδρος της Ένωσης "ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ" για το άνοιγμα της εστίασης στη Χαλκίδα" Προς το παρόν δεν μας έχουν αναφερθεί απώλειες"


Και πάλι ανοιχτά σήμερα Δευτέρα 3/5/21, μετά από έξι μήνες που παρέμειναν χωρίς κόσμο άλλα ερμητικά κλειστά κι άλλα με delivery, τα καταστήματα εστίασης στην όμορφη παραλία της Χαλκίδας, στην παραλία του Αλιβερίου τον Κάραβο, την παραλία της Αρτάκης, της Καρύστου, της Αιδηψού, της Αμαρύνθου, της Ερέτριας αλλά και μέσα στις πόλεις και τα χωριά, έτοιμα να υποδεχθούν τον κόσμο, κ
άτω από αυστηρά μέτρα.
Ο Πρόεδρος της Ένωσης Εστίασης Ευβοίας "ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ", κ. Βασίλης Ευθυμίου από την πόλη της Χαλκίδας αναφέρει στο expressevia.gr :
"Μετά από πάρα πολύ τρέξιμο και αρκετές δυσκολίες, λόγω και των ημερών του Πάσχα, αλλά και τα self test που έπρεπε να υποβληθεί όλο το προσωπικό, σήμερα ανοίγουμε και πάλι τα καταστήματα εστίασης στη Χαλκίδα αλλά και σε ολόκληρο το νομό. Προς το παρόν δεν μας έχουν αναφερθεί απώλειες, δηλαδή καταστήματα που δεν θα κάνουν επανεκκίνηση.
Όλα τα καταστήματα τηρούν αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα και γι' αυτό μπορούμε να διαβεβαιώσουμε τους πελάτες μας. Ευελπιστούμε πως κι εκείνοι, θα μας βοηθήσουν προς την κατεύθυνση να εφαρμόσουμε όλα τα μέτρα, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την ασφάλεια της δημόσιας υγείας.
Ευχόμαστε αυτή η πρωτόγνωρη και εξαιρετικά δύσκολη περιπέτεια, σε αυτό το σημείο να έλαβε οριστικά τέλος και να μη χρειαστεί να κλείσουν και πάλι τα καταστήματα. Καλή δύναμη εύχομαι σε όλους τους συναδέλφους, να καταφέρουν να προσπεράσουν και τις τελευταίες δυσκολίες, για να προχωρήσουμε δυνατά και σταθερά, στον κλάδο της εστίασης ώστε να επιτύχουμε υψηλότερη απόδοση στην τοπική αγορά προς όφελος των πολιτών, των επιχειρήσεων και του τόπου μας."

 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια