Συνθλίβει και τους πιο δυνατούς η εικόνα του μωρού της δολοφονημένης Καρολάϊν στην αγκαλιά του Αστυνομικού


Μια εικόνα  που προκαλεί ρίγος, λίγο μετά την δολοφονία της άτυχης Καρολάιν. Το 11μηνο κοριτσάκι της έχει βρει στοργή στην αγκαλιά ενός αστυνομικού, όπως δείχνει η φωτογραφία που  έδωσε στη δημοσιότητα μέσω διαδικτύου, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης, από τα 
Γλυκά Νερά, σημειώνοντας «Μια εικόνα χίλιες λέξεις η φωτογραφία με τον αστυνομικό που κρατάει στην αγκαλιά του το μωρό της οικογένειας που έζησε εφιαλτικές στιγμές με τραγική έκβαση την δολοφονία της εικοσάχρονης μητέρας…»

Ανείπωτες σκηνές τρόμου, έζησαν η Καρολάϊν, ο Χαράλαμπος και το μωρό τους,  όταν ξημερώματα Τρίτης 11/5, έπεσαν θύματα αδίστακτων κακοποιών με την 20χρονη κοπέλα να δολοφονείται με απίστευτη βαρβαρότητα δίπλα στο παιδί της.

 Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, που επικήρυξε με το ποσό των 300.000 ευρώ τους δράστες, καλεί όποιον γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό, να επικοινωνήσει με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-64.42.694 και 210-64.11.111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Οι αρχές έχουν ξεκινήσει την σκιαγράφηση  του προφίλ των δραστών με βάση τα  όσα κατέθεσε ο σύζυγος αλλά και την με την ιχνηλάτηση εκ νέου  φακέλων  παρόμοιων υποθέσεων.

 Παράλληλα οι έρευνες στρέφονται και  προς το  περιβάλλον τις οικογένειας καθώς η επικείμενη αγορά οικοπέδου θα μπορούσε να αποτελέσει κίνητρο για την εξεύρεση περισσότερων χρημάτων στο σπίτι. Οι ερευνητές θεωρούν πως η επιλογή του σπιτιού δεν ήταν τυχαία και πως οι δολοφόνοι είχαν πληροφορίες για την οικογένεια. 

Εξετάζονται επίσης δείγματα γενετικού υλικού και οπτικό υλικό που συλλέχθηκε από κάμερες ασφαλείας και διαχείρισης της κυκλοφορίας.Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια