Ο Θεοδόσης Γεωργουλόπουλος στο Ελληνοσερβικό Επιμελητήριο για συνεργασία και δράσεις με το Επιμελητήριο ΕύβοιαςΕπιμελητήριο Εύβοιας και Ελληνοσερβικό Επιμελητήριο ξεκινούν συνεργασία για την από κοινού πραγματοποίηση αναπτυξιακών δράσεων.

 

Συναντήσεις με τον Προέδρο κ. Κωνσταντίνο Γεωργάκο και εκπροσώπους του  Ελληνοσερβικού Επιμελητηρίου για την συζήτηση θεμάτων τουριστικής και επιχειρηματικής ανάπτυξης και συνεργασίας είχε – εκπροσωπώντας το Επιμελητήριο Εύβοιας - ο κ. Θεοδόσιος Γεωργουλόπουλος, Μέλος του Δ.Σ. και Πρόεδρος του ΣΑΜΕΕ.

 

Ο κ. Γεωργουλόπουλος συναντήθηκε επίσης με τον Δήμαρχο Αμπελοκήπων – Μενεμένης, κ. Λάζαρο Κυρίζογλου, πρώην Νομάρχη Εύβοιας, για την διερεύνηση υλοποίησης στοχευμένων πρωτοβουλιών με όφελος την από κοινού τουριστική ανάπτυξη της Εύβοιας και της Βόρειας Ελλάδας. 

 

Οι εν λόγω συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν στις 18 και 19 Μαΐου 2021 με την ευκαιρία των εκδηλώσεων Μνήμης της Γενοκτονίας του Πόντου στη Θεσσαλονίκη, στις οποίες ο κ. Γεωργουλόπουλος, εκπροσώπησε τόσο το Επιμελητήριο Εύβοιας, όσο και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Πελοποννησίων.

 


 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια