Σε νέα ντροπιαστικά επεισόδια ο σύμβουλος του δημάρχου Θανάση ΜπουραντάΤο σήριαλ με την κακή και απρεπή συμπεριφορά του ειδικού συμβούλου του δημάρχου Κύμης Αλιβερίου, κου Θανάση Μπουραντά, συνεχίζεται με ένα νέο επεισόδιο εχθές Δευτέρα 3 Μαΐου, το οποίο διαδραματίστηκε στην παραλία της Χαλκίδας.
Όπως δείχνουν τα γεγονότα θερμό επεισόδιο σε δημόσιο χώρο διαδραματίστηκε το πρωί της Δευτέρας 3 Μαΐου, στην παραλία της Χαλκίδας σε γνωστό κατάστημα εστίασης όπου βρισκόταν ο ειδικός σύμβουλος του δημάρχου Μπουραντά, ο κ. Νίκος Αγγελής.
Γνωστός δημοσιογράφος της Χαλκίδας, στάθηκε να φωτογραφίσει τον κ. Αγγελή ο οποίος φαίνεται καθαρά στο βίντεο, που ήδη έχει δημοσιευθεί, αρνείται επίμονα να τον φωτογραφίσει ο δημοσιογράφος και κουβέντα στην κουβέντα η κατάσταση ξέφυγε.
Και οι δύο πλευρές υποστηρίζουν το δίκιο τους και ότι δέχτηκαν πρόκληση αλλά και βίαιη συμπεριφορά. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των εμπλεκομένων υπάρχουν περισσότερα βίντεο, τα οποία θα βγουν στη δημοσιότητα και αναμένεται να αποδείξουν ποιος παρεκτράπηκε πρώτος, αναγκάζοντας τον άλλο να αμυνθεί.
Γεγονός είναι ότι μεταξύ των εμπλεκόμενων εκκρεμούν προηγούμενες μηνύσεις και αγωγές, οι οποίες βρίσκονται στα "χέρια" της δικαιοσύνης.
Η αλήθεια είναι ότι ο κ. Νίκος Αγγελής δεν είναι η πρώτη φορά, που παρά την σοβαρή ιδιότητά του ως ειδικός σύμβουλος του δημάρχου κου Θανάση Μπουραντά, εμπλέκεται σε επεισόδια με συμπεριφορές παραβατικές και ντροπιαστικές.
Ας μην ξεχνάμε την επίθεση του κου Αγγελή τον Φεβρουάριο του 2019 μέσα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στα Κριεζά όταν επιτέθηκε σε γυναίκα-δημοσιογράφο πετώντας της κάτω το κινητό της (ΒΙΝΤΕΟ), υπόθεση η οποία επίσης έχει τεθεί προς δικαστική επίλυση . Αμέτρητες είναι και οι δριμύτατες και χειμαρρώδεις λεκτικές επιθέσεις που συχνά-πυκνά εξαπολύει στο διαδίκτυο ο κ. Αγγελής, -και παλαιότερα στο blog του κάτω από το μανδύα της δημοσιογραφικής του ιδιότητας -, σε όποιον δεν υποκλίνεται στη γνώμη του ή στην Δημοτική Αρχή. Συμπεριφορές που έχουν καταγγελθεί και στο Διοικητικό Συμβούλιο του Δήμου αλλά και στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση της Περιφέρειας.
Πρόσφατα είδαν το φως της δημοσιότητας, απειλητικά μηνύματα του κου Αγγελή προς Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου Κύμης Αλιβερίου, προκειμένου, να τον εξαναγκάσει να ψηφίσει κατά το δοκούν της δημοτικής αρχής.
Ας μην ξεχνάμε πως ακολούθησε από τον κ. Αγγελή δολιοφθορά και ολοκληρωτική κατάργηση επαγγελματικού blog, δημοσιογράφου, προσφιλή (ανιδιοτελώς) στην παράταξη του Δημάρχου Μπουραντά, επειδή λειτουργούσε με διαφάνεια και όχι απόλυτα υποταγμένο στις εντολές του κου Αγγελή.
Δεν δίστασε μάλιστα ο κ. Αγγελής να προκαλέσει την θιγόμενη οικονομικά από την απώλεια του blog της, δημοσιογράφο "να βρει το δίκιο της στα δικαστήρια, αν έχει τα κότσια" άλλωστε όπως φαίνεται, δεύτερη φύση του κου Αγγελή, έχουν γίνει οι αίθουσες των δικαστηρίων από αγωγές που έχει δεχτεί ή που έχει ασκήσει εναντίον άλλων, είτε ως μάρτυρας σε άλλες δικαστικές υποθέσεις.
Και βέβαια οι πολίτες του Δήμου Κύμης Αλιβερίου δεν ξεχνούν την ανυπόστατη κατηγορία που δέχτηκε κατάστημα του Αλιβερίου από τον κ. Αγγελή όταν το κατονόμασε ως "γιάφκα" επειδή εκεί σύχναζαν - χωρίς ευθύνη ή ανάμειξη του ιδιοκτήτη- άτομα προσκείμενα στην αντιπολίτευση του Δήμου Κύμης Αλιβερίου.
Βέβαια αλώβητος έχει βγει μέσα από όλα αυτά ο κ. Αγγελής, ο οποίος δεν εργάζεται "απλά" για τον Δήμαρχο Μπουραντά, αλλά προστατεύεται από αυτόν, που τον έχει τοποθετήσει στο απυρόβλητο όπως διαφαίνεται, χωρίς να λαμβάνονται υπόψιν σε καμία σχεδόν περίπτωση τα δημοκρατικά δικαιώματα των πολιτών.
Αναμένουμε να δούμε τα βίντεο από τα χθεσινά επεισόδια του κου Αγγελή με το δημοσιογράφο της πρωτεύουσας στην παραλία της Χαλκίδας, για να αποκαλυφθεί εάν έστω αυτή τη φορά ο κ. Αγγελής ήταν αμυνόμενος και "θύμα" και όχι ο "θύτης" όπως όλες τις υπόλοιπες φορές.
 


Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια


  1. Μην ξεχνάτε ότι ο διαπληκτισμός με την δημοσιογράφο που αναφέρετε γέννησε μια συμπάθεια μεταξύ τους... Ναζάκια έκαναν τα παιδιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή