Στηρίζουμε όλοι τον Ευβοιώτη Σάκη Κατσούλη- Ψηφίζουμε τον καλύτερο παίκτη για να παραμείνει στο παιχνίδι

Ο καλύτερος παίκτης  του SURVIVOR, o Ευβοιώτης Σάκης Κατσούλης είναι υποψήφιος προς αποχώρηση αφού αποτελεί και το τελικό φαβορί του φετινού τηλεριάλιτι και σίγουρα οι επιδόσεις του, είναι απειλή για τους συμπαίκτες του, που δεν μπορούν να τον ανταγωνιστούν. 

Ο Σάκης Κατσούλης είναι στην κορυφή σε όλους τους πίνακες επιδόσεων των αγωνισμάτων του τηλεπαιχνιδιού και αξίζει πραγματικά  όπως παραδέχονται και όλοι οι συμπαίκτες του, να παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο μέχρι το τέλος του  SURVIVOR 4.

Η παραμονή του όμως σε αυτή τη φάση, εξαρτάται από το τηλεοπτικό κοινό. 
Ο Σάκης με καταγωγή από την Εύβοια και συγκεκριμένα γεννημένος και μεγαλωμένος στο Αλιβέρι έχει την αγάπη και τη στήριξη των φίλων και της ιδιαίτερης πατρίδας του. 

Μετά το επεισόδιο που ακολουθεί, Τρίτη 18/5 και το αγώνισμα, θα αναδειχθεί και ο τρίτος υποψήφιος ή υποψήφια προς αποχώρηση και ο τέταρτος υποψήφιος ή υποψήφια αμέσως μετά από την νέα ψηφοφορία των παικτών. 
Θα ακολουθήσει η διαδικασία της ψηφοφορίας των τηλεθεατών, οι οποίοι θα αποφασίσουν ποιος θα είναι ο παίκτης που θα αποχωρήσει. 

Κι εδώ ακριβώς η Εύβοια καλείτε να στηρίξει το δικό της "παιδί" !


Ένα επεισόδιο για γερά νεύρα, το SURVIVOR της Δευτέρας 17/5.
 Μετά το πρώτο αγώνισμα με ατομικό χαρακτήρα ο Γιώργος Ασημακόπουλος με ιδιαίτερη ψυχραιμία στους στόχους κατάφερε να  κερδίσει την προσωπική του  ασυλία και να διασφαλίσει εκτός από το γευστικό έπαθλο και την σίγουρη παραμονή του στο παιχνίδι, αφού η προσωπική ασυλία του τον θέτει εκτός της ψηφοφορίας των παικτών μεταξύ τους, για να  προτείνουν κάποιον συμπαίκτη τους προς αποχώρηση.
Ο ίδιος όμως καλείται να υποδείξει κάποιον συμπαίκτη του προς αποχώρηση μετά την διαδικασία της ψηφοφορίας.
Οι παίκτες όλοι, ανεξαιρέτως ψήφισαν με γνώμονα τις αγωνιστικές επιδόσεις τον λιγότερο δυνατό παίκτη που είναι ο Τριαντάφυλλος κι έτσι βρέθηκε στη θέση του πρώτου υποψηφίου προς αποχώρηση.
Την έκπληξη επιφύλαξε ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος σκεπτόμενος βάση στρατηγικής αλλά και κατόπιν κουβέντας που είχε με την παρέα του,  υπέδειξε ως δεύτερο παίκτη προς αποχώρηση,  τον δυνατότερο παίκτη του φετινού SURVIVOR, τον Σάκη Κατσούλη,  προκαλώντας το έντονο ξέσπασμα  του Τριαντάφυλλου που είναι ήδη υποψήφιος  και της Μαριαλένας, η οποία  δεν δίστασε, πιστεύοντας στην αγωνιστική αξία του παιχνιδιού, με δάκρυα στα μάτια, να επαναλάβει πολλές φορές  πως θα προτιμούσε να ήταν η ίδια υποψήφια και όχι ο Σάκης, που είναι ο πιο ικανός και αξιόλογος παίκτης.
Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια