Οικογενειακός φίλος του Σάκη Κατσούλη, ο Κώστας Καλκούνης αποκαλύπτει όλη την αλήθεια στο κανάλι του OPEN [ΒΙΝΤΕΟ]Tην ξεκάθαρη πραγματικότητα τοποθέτησε και μάλιστα στις σωστές βάσεις ο προσωπικός φίλος του Σάκη Κατσούλη και της οικογένειάς του, ο κ. Κώστας Καλκούνης, πρώην πρόεδρος της κοινότητας Αγίου Ιωάννη Αλιβερίου,  ο οποίος διαβεβαίωσε πως ουδείς ασχολείται με την Μαριαλένα και πως μόνος στόχος του Σάκη είναι να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται στο παιχνίδι.

Ο κ. Κώστας Καλκούνης, επιστήθιος  φίλος του Σάκη Κατσούλη και της οικογένειάς του, μίλησε στην εκπομπή «ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ», με την Κατερίνα Καινούργιου και τους συνεργάτες της να επιχείρησαν μάταια να του βγάλουν από το στόμα του κουβέντες για την Μαριαλένα. Ο κ. Καλκούνης χωρίς να μασάει τα λόγια του και χωρίς δυσκολία αφού έλεγε μόνο την αλήθεια που ο ίδιος έχει βιώσει γνωρίζοντας τον Σάκη από μικρή ηλικία και ιδιαίτερα μέσα στους χώρους του ποδοσφαίρου, κατάφερε εύκολα να αναδείξει αυτό που ουσιαστικά απασχολεί την οικογένεια και τους φίλους του Σάκη που είναι μόνο οι πτυχές του χαρακτήρα του.

«Εγώ θα ήθελα να σχολιάσω τον Σάκη που βλέπετε στο Survivor σε σχέση με αυτόν που γνωρίζω στην προσωπική του ζωή.


Ο Σάκης είναι ένα παιδί με αρχές και αξίες, που πηγάζουν από την ανατροφή που πήρε από την οικογένεια του» τόνισε ο Κώστας Καλκούνης, απαντώντας στο ερώτημα της Καινούργιου για το αν είναι... καψούρης ο Σάκης με τη Μαριαλένα και συνέχισε: «Η οικογένεια του Σάκη δεν ασχολείται καθόλου με την σχέση του Σάκη με την Μαριαλενα μέσα στο παιχνίδι.

Ασχολούνται με τις αγωνιστικές του επιδόσεις στο παιχνίδι και τις επιδόσεις του, μέσα στο Survivor. Δεν τους αρέσει που η παραγωγή επικεντρώνεται στην σχέση του με την Μαριαλένα και όχι με τις αγωνιστικές του επιδόσεις. Από εκεί και πέρα αφού μπήκε στο ριάλιτι ήξερε πως θα αποτελέσει προϊόν του».


Κλείνοντας, ο φίλος του Σάκη αναφέρθηκε και πάλι στη στάση του Κατσούλη εντός του παιχνιδιού: «Βλέπω τον Σάκη μέσα στην εκπομπή και ξέροντας πως είναι ένα παιδί με αρχές, ένας πραγματικός φίλος, βλέπουμε πως ο Σάκης είναι ένα πραγματικός survivor. Όπως είναι σε όλους τους τομείς της ζωής του, επιτυχημένος επιχειρηματίας, εκπληκτικός αθλητής, επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, έχει περάσει από τόσες ομάδες, έχει τιμήσει την Εθνική Ελπίδων με το Εθνόσημο 
Είναι ο καλύτερος στους στόχους, στα run και τελευταίος στην ίντριγκα. Αυτοί ξέρουν τι θα κάνουν όταν βγουν από το παιχνίδι. Αν καλεστώ σε γάμο που θα κάνουν, φυσικά θα πάω γιατί τα γνωρίζω και τα δύο παιδιά»


ΒΙΝΤΕΟ ΕΚΠΟΜΠΗΣ
Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια