Τίτλοι τέλους για τον Τζέιμς Καφετζή από το Survivor με την οικειοθελή αποχώρησή του [ΒΙΝΤΕΟ]


Ο παραλίγο υποψήφιος προς αποχώρηση για τρίτη φορά στη διάρκεια της συμμετοχής του στο Survivor 4, Τζέιμς Καφετζής, μετά την ψηφοφορία της Δευτέρας 10/5, έθεσε ο ίδιος εκτός παιχνιδιού τον εαυτό του καθώς στο  συμβούλιο του νησιού ανακοίνωσε την οριστική αποχώρησή του από 
τον Άγιο Δομίνικο, μετά από πέντε μήνες που παρέμεινε εκεί ! 

Όπως ο ίδιος αποκάλυψε βλέπει τον δρόμο του παιχνιδιού, πολύ μακρύ ακόμη ενώ νιώθει πως η κούραση,  έχει καταβάλει το μυαλό αλλά και το σώμα του, το οποίο επιβαρύνει και η κατάσταση της μέσης του που δεν είναι και η καλύτερη λόγω της δισκοκήλης που τον ταλαιπωρεί. 

Η αλήθεια είναι πως ο Τζέιμς είχε δώσει στους τηλεθεατές την εικόνα ενός από τα φαβορί του φετινού Survivor, όμως όπως φάνηκε και από τις χαμηλές επιδόσεις του παίκτη το τελευταίο διάστημα, κατάλαβε κι ο ίδιος ότι δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα πλέον με τις απαιτήσεις του παιχνιδιού. 
 
Επί της ουσίας η μπλε ομάδα, μειώθηκε κατά ένα άτομο, πράγμα αναμενόμενο μετά την ήττα τους στην λασπωμένη πίστα από όπου οι κόκκινοι βγήκαν περίτρανα νικητές με σκορ 10-4. Ήταν φυσικό κι επόμενο λοιπόν  πως θα έχαναν έναν παίκτη τους στην ψηφοφορία που ακολούθησε. 
Η ανατροπή της τελευταίας στιγμής αφορούσε το άτομο κι όχι τον αριθμό παικτών που επέμεινε στην μπλε ομάδα, αφού ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι δεν θα αποχωρήσει κανείς άλλος παίκτης αυτή την εβδομάδα, μετά από αυτή την απρόσμενη  εξέλιξη. 
Σάστισαν οι συμπαίκτες αλλά και οι αντίπαλοι από την ανακοίνωση του Τζέιμς ενώ  το κλίμα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο από συγκίνηση καθώς ο αποχωρισμός ιδιαιτέρως από τον επιστήθιο φίλο του Νίκο Μπάρτζη ήταν πολύ δύσκολος.

ΒΙΝΤΕΟ 
 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια