Γυναικεία υπόθεση η επικοινωνία του Σάκη Κατσούλη στο σημερινό SURVIVORΤο έπαθλο της επικοινωνίας, που κέρδισε απόψε Τετάρτη 19/5, στο τηλεριάλιτι του SURVIVOR, η κόκκινη ομάδα χάρισε στιγμές συγκίνησης αλλά και απίστευτης δύναμης για τους παίκτες. 
Ο Ευβοιώτης παίκτης Σάκης Κατσούλης, έδωσε για ακόμη μια φορά τον πραγματικό του εαυτό, σημειώνοντας ολοκληρωτική επιτυχία με τρεις (3) νίκες, στις τρεις συμμετοχές του στα σημερινά αγωνίσματα.
Τα μάτια του, λίγο αργότερα, γέμισαν δάκρυα χαράς, όταν άκουσε την φωνή της αγαπημένης του αδερφής Ασημίνας αλλά και τις λατρεμένες του ανιψιές Ζέτα, Βασιλική και Στέλλα. Το αποκορύφωμα ήταν το άκουσμα της μητέρας του Βασιλικής, η οποία με τρεμάμενη φωνή του ζήτησε να παραμείνει εκεί καλά και δυνατός. Την συγκίνηση της που προσπάθησε να συγκρατήσει, ένιωσε πολύ έντονα ο Σάκης όπως είπε λίγο αργότερα ο ίδιος.
Γυναικεία υπόθεση η επικοινωνία, για τον Σάκη σήμερα με τις πιο σπουδαίες γυναίκες της ζωής του, οι οποίες του είπαν αμέτρητες φορές πόσο τον αγαπούν και τον καμαρώνουν μέσα στα ελάχιστα  λεπτά της επικοινωνίας τους. 

Μεγάλη η ανακούφιση για την οικογένειά του Σάκη που τους δόθηκε η δυνατότητα να νιώσουν λίγο πιο κοντά στο Σάκη, παρακολουθώντας την διαδικασία της επικοινωνίας, αλλά πολύ περισσότερο για τον Σάκη που άκουσε μετά από τόσο καιρό τους δικούς του ανθρώπους. Ο Σάκης υπεραγαπάει παραδειγματικά  την οικογένειά του και ήταν - είναι ιδιαίτερα δεμένος πάντα μαζί τους.
Όπως όμως είπε η μητέρα του είναι αποφασισμένη πως θα κάνουν αρκετό καιρό ακόμη να τον δουν από κοντά, αφού όπως όλα δείχνουν θα είναι από τους τελευταίους που θα φύγουν από τον Άγιο Δομίνικο.  

Βέβαια ο χρόνος μετρά αντίστροφα πια, για την αδερφή του Ασημίνα, που ετοιμάζει βαλίτσες για τις ακτές της Καραϊβικής και την αγκαλιά του αδερφού της.

 ΒΙΝΤΕΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΑΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΑΣΗΜΙΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΗΨΙΕΣ ΤΟΥ ΖΕΤΑ, ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΕΛΛΑ

ΒΙΝΤΕΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΑΚΗ ΜΕ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

 


 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια