12 χρόνια κάθειρξη για τον δάσκαλο στην Ερέτρια, για ασέλγεια σε ανήλικο και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας


Σε 12 χρόνια κάθειρξη, χωρίς αναστολή, καταδικάστηκε ομόφωνα, ο πρώην υποδιευθυντής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ερέτριας, 51ος ετών, Γεώργιος Μπουρδάρας, για ασέλγεια σε ανήλικο και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, σήμερα Δευτέρα 7/6 .
Ο Γεώργιος Μπουρδάρας είχε συνάψει σχέση με την μαθήτρια, η οποία αποκαλύφθηκε μετά από καταγγελία καθηγήτριας στο Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας. Μετά την σύλληψή του, εντοπίστηκε μεγάλος αριθμός φωτογραφιών και μηνυμάτων που διέθετε στο κινητό του και στον υπολογιστή του ο δάσκαλος, οι οποίες μαρτυρούσαν την προχωρημένη σχέση του, με την ανήλικη μαθήτρια.
Ακόμη δύο μαθήτριες, κατήγγειλαν τον κατηγορούμενο δάσκαλο για απόπειρα αποπλάνησής τους στο παρελθόν. Ο δάσκαλος κατά την ακροαματική διαδικασία ανακάλεσε την αρχική ομολογία του όπου είχε παραδεχτεί τις πράξεις του και υποστήριξε πως επρόκειτο για κατασκευασμένη πλεκτάνη εναντίον του.
Πράγμα που υποστήριξε έντονα και η σύντροφος του και οι μάρτυρες υπεράσπισης οι οποίοι μίλησαν για έναν άριστο δάσκαλο και ηθικό άνθρωπο, με αξιόλογη κοινωνική και πολιτιστική δράση, ενώ για τις φωτογραφίες επικαλέστηκαν ότι είναι κατασκευασμένες με τη χρήση Photoshop.
 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια