32χρονος καταγγέλει ότι βιάστηκε σε στρατόπεδο με εντολή αξιωματικούΜήνυση στην οποία καταγγέλλει ότι υπέστη βιασμό πριν από 10 χρόνια στο στρατόπεδο όπου κατατάχθηκε, κατέθεσε 32χρονος στην στρατιωτική Δικαιοσύνη.
Ο νεοσύλλεκτος τότε μηνυτής, αναφέρει ότι ο σε βάρος του βιασμός πραγματοποιήθηκε μετά από εντολή του αξιωματικού, ο οποίος ήθελε να τον εκδικηθεί.
Οι αποκαλύψεις για όσα υπέστησαν αθλητές και καλλιτέχνες ήταν αυτές που όπλισαν με θάρρος τον 32χρονο και κατήγγειλε τα όσα υποστηρίζει ότι υπέστη πριν μία δεκαετία, διευκρινίζοντας ότι τα πρόσωπα στα οποία αναφέρεται δεν εκπροσωπούν τον στρατό, οι υπηρεσίες του οποίου τον βοήθησαν.

«Μετά από προσβολές που δέχτηκα απάντησα με ύβρεις με αποτέλεσμα να οδηγηθώ στο ιατρείο χωρίς τη θέλησή μου». Όπως δήλωσε ο καταγγέλλων, «κομβικό ρόλο θα παίξει ο υπεύθυνος του ιατρείου που με βοήθησε εκεί και δύο ΕΠΟΠ γυναίκες οι οποίες ήταν αυτόπτες μάρτυρες», ανέφερε ο 32χρονος μιλώντας στην ΕΡΤ3.
«Θεωρώ ότι είναι θέμα χρόνου να βρεθούν τα άτομα αυτά και να τιμωρηθούν», σχολίασε ο δικηγόρος του 32χρονου.

Στρατιωτικές πηγές ανέφεραν ότι «η στρατιωτική Δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη. Δεν μπορεί να υπάρξει θέση για μια υπόθεση που διερευνάται δικαστικά.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια