Δύσκολη περιπέτεια για 35χρονη μετά το εμβόλιο

Η 35χρονη, μητέρα τριών παιδιών,  μετά το εμβόλιο είχε κάποια έντονα συμπτώματα και αρχικά μεταφέρθηκε στο ΚΥ Στυλίδας και στη συνέχεια στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport η νεαρή μητέρα από την Ανατολική Φθιώτιδα  το πρωί του Σαββάτου έκανε μαζί με το σύζυγό της μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson στο Νοσοκομείο της Λαμίας.

Tο απόγευμα παρουσίασε έντονο πονοκέφαλο και πυρετό .  Aργότερα,  άρχισε να έχει μούδιασμα στα χέρια μέχρι τους καρπούς που έφτασε μέχρι τους ώμους.

Η 35χρονη άρχισε να έχει πρόβλημα και στην αναπνοή  και είχε έντονο πόνο στο στήθος. Ο σύζυγός της την  μετέφερε στο ΚΥ  Στυλίδας όπου της έβαλαν οξυγόνο και την ετοίμασαν για να τη μεταφέρουν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λαμίας. Εκεί της έκαναν εξετάσεις και  τα ξημερώματα της είπαν να  επιστρέψει στο σπίτι.

Η 35χρονη  είναι στο σπίτι της  με έντονο πονοκέφαλο και αδιαθεσία στο στομάχι, ενώ όπως  είπε ο σύζυγος, στο LamiaReport  οι γιατροί στο νοσοκομείο είπαν ότι το πιθανότερο είναι τα συμπτώματα  να ήταν από το άγχος. Ο ίδιος  υποστηρίζει ότι η γυναίκα του δεν ήταν καθόλου αγχωμένη με το εμβόλιο, σε αντίθεση με τον ίδιο που ήταν πολύ αγχωμένος, και δεν παρουσίασε καμία παρενέργεια ή κάποιο σύμπτωμα.

 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια