Κάτοικος Αλιβερίου : "Δείτε πως πηγαίνει το νερό χαμένο την ίδια ώρα που δεν έχουμε νερό στα σπίτια μας" [BINTEO]


Το νερό νεράκι άρχισαν πάλι να λένε τα νοικοκυριά στο Αλιβέρι και γενικότερα στις περισσότερες περιοχές του Δήμου Κύμης Αλιβερίου. Όπως κάθε καλοκαίρι έτσι και εφέτος ξεκίνησαν οι διακοπές όχι μόνο του κόσμου αλλά και του  νερού. Καθημερινά καταφθάνει πληθώρα παραπόνων στο eviaxpress.gr   σχετικά με την έλλειψη νερού στα σπίτια σε πολλές κοινότητες, αφού η κατάσταση και ιδιαίτερα με τις θερμοκρασίες καύσωνα τις τελευταίες ημέρες είναι πραγματικά αφόρητη. 
Η καταγγελία του  κου  Α. όμως, αποκαλύπτει την άλλη πλευρά του νομίσματος και για να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει .... 
Ο κ. Α έχει παρατηρήσει πριν τέσσερις μήνες περίπου, όπως λέει ο ίδιος, η δεξαμενή νερού που είναι τοποθετημένη δίπλα σε ένα κοντέινερ, αριστερά  στην είσοδο του Τσαρπάλιου Δημοτικού Γηπέδου Αλιβερίου, ξεχειλίζει μέρα και νύχτα  με αποτέλεσμα το νερό να τρέχει άσκοπα κάτω στη γη και να  πηγαίνει χαμένο. 
Τις τελευταίες ημέρες ο κ. Α. που είναι κάτοικος της ευρύτερης περιοχής, κάθε απόγευμα από νωρίς και μέχρι αργά το βράδυ δεν έχει  νερό στις βρύσες του σπιτιού του, όπως γίνεται και σε εκατοντάδες άλλα νοικοκυριά. 
Επισκέφτηκε λοιπόν σε διαφορετικές ώρες της ημέρας όπως μας δείχνει με το ρολόι του, τη δεξαμενή που έτρεχε το νερό και είδε πως εκεί δεν υπάρχει διακοπή της ύδρευσης, αντιθέτως εκεί το νερό συνεχίζει να έρχεται με πίεση στη δεξαμενή, να ξεχειλίζει και να σπαταλάται άδικα. 

ΒΙΝΤΕΟ 


ΒΙΝΤΕΟ