Σταύρος Στοφόρος : " Άριστη η ανταπόκριση και η συνεργασία με τον αντιδήμαρχο Χρήστο Σαμαρά" [ΦΩΤΟ]


Ένα σπουδαίο έργο στην κοινότητα του Πύργου Δ.Ε Κύμης ξεκίνησε να υλοποιείται. Σύμφωνα με τα όσα ενημερώνει ο πρόεδρος της κοινότητας κ. Σταύρος Στοφόρος ο παλιός κι επικίνδυνος τοίχος στο δημοτικό σχολείο αφαιρείται και θα αντικατασταθεί με ένα νέο πέτρινο τοιχίο, κατόπιν των άμεσων ενεργειών, του Προέδρου της Α/βάθμιας σχολικής επιτροπής του Δήμου Κύμης Αλιβερίου και αντιδημάρχου κου Χρήστου Σαμαρά που μόλις πριν λίγες ημέρες ανταποκρινόμενος στο αίτημα του προέδρου κου Στοφόρου επισκέφτηκε ο ίδιος το σημείο και διαπίστωσε την αναγκαιότητα της κατασκευής ενός νέου και ασφαλούς για τους πολίτες, τοιχίου.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος Στοφόρος αναφέρει:
"Ακόμη ένα σημαντικό έργο ξεκίνησε στο χωριο μας μετά από μεγάλες προσπάθειες!! Προχωρήσαμε στην κατεδάφιση του τοιχίου στο δημοτικό σχολείο το οποίο εφάπτεται στον κεντρικό δρόμο του χωριού. Το τοιχίο είχε υποστεί σοβαρές βλάβες από την επέλαση των καταστροφών του χειμώνα και εγκυμονούσε μεγάλο κίνδυνο κατάρρευσης.
Στην θέση του ξεκίνησε η ανέγερση νέου πέτρινου τοίχου συνεχίζοντας την παράδοση και κουλτούρα του γραφικού χωριού μας!!!
Ευχαριστώ τον Αντιδήμαρχο Σαμαρά Χρήστο για την θετική ανταπόκριση του αιτήματος μου και την αρίστη συνεργασία.. Συνεχίζουμε με αγάπη για το όμορφο χωριο μας!!!!"


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια