ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Καταγγελία μητέρας για τηλεφωνική εξαπάτηση στο Αλιβέρι - Δεν είναι το μόνο περιστατικό σήμεραΌπως καταγγέλλει στο eviaxpress.gr η κα Λ.Ε., στις 12:45μ.μ σήμερα Κυριακή 27/6, ενώ βρισκόταν στο γραφείο της από τις 8:00 η ώρα το πρωί, χτύπησε το κινητό τηλέφωνο της και άκουσε μία νεαρή φωνή που θα μπορούσε κάλλιστα να είναι της κόρης της, να της μιλάει κλαίγοντας και να ζητάει τη βοήθεια της γιατί πονούσε πάρα πολύ. Η νεαρή την αποκαλούσε ''μαμά'' και χαρακτηριστικά της είπε κατ επανάληψη «μαμά πονάω πάρα πολύ, είμαι στο ΚΑΤ και έχω σπάσει το πόδι μου». Πανικός κυρίευσε την μητέρα, η οποία άρχισε οριόμενη, όπως η ίδια περιέγραψε, να ρώτα την κόρη της πως βρέθηκε εκεί και βέβαια που είχε χτυπήσει. Η νεαρή της είπε, ότι δεν μπορούσε να μιλήσει γιατί πονούσε πολύ και της έδωσε να μιλήσει με τον γιατρό. Ο γιατρός συστήθηκε στην μητέρα ως Παπαδόπουλος Αντώνης ορθοπεδικός του ΚΑΤ. Η μητέρα μπήκε στο αυτοκίνητο της καθώς μιλούσε μαζί του και σε κατάσταση πανικού έφτασε σε λίγα λεπτά στο σπίτι της χωρίς βέβαια να θυμάται το πως οδήγησε μέχρι εκεί. Ωστόσο ο γιατρός της είχε κλείσει το τηλέφωνο, προφασιζόμενος ότι έπρεπε να βοηθήσει την κόρη της .
Όταν μπήκε μέσα στο σπίτι της, αντίκρισε εκεί την κόρη της υγιέστατη. Αμέσως το τηλέφωνο της ξαναχτύπησε και τότε απάντησε η κόρη της αφού η ίδια δεν ήταν σε θέση από την λαχτάρα της να μιλήσει. Πιθανότατα οι δράστες αναγνώρισαν την διαφορετική φωνή και έκλεισαν βιαστικά το τηλέφωνο λέγοντας πως είχαν κάνει λάθος.
Ρωτήσαμε την μητέρα αν της ζήτησαν χρήματα. Όπως χαρακτηριστικά μας απάντησε «Ήμουν εκτός εαυτού και πραγματικότητας. Ήταν τόσο έντονη η αντίδραση μου που δεν είχαν την δυνατότητα να συνεννοηθούν μαζί μου και το κυριότερο να μου ζητήσουν χρήματα. Μου έκλεισαν το τηλέφωνο, για να συνέλθω και όταν με ξανά κάλεσαν σε λίγα λεπτά απάντησε η κόρη μου και της είπαν ''συγνώμη λάθος''. Μεγάλη εντύπωση και ανησυχία μου προκαλεί το ότι ήξεραν ότι έχω κόρη. Απορώ πως δεν μου είπαν για το σύζυγό μου ή τον γιο μου. Ήξεραν άραγε που τηλεφωνούσαν και ότι δεν υπάρχει σύζυγος ή άλλο παιδί στην οικογένεια;».
Το τηλεφώνημα που δέχτηκε η μητέρα, ήταν με απόκρυψη του αριθμού του καλούντος. Ελάχιστα λεπτά μετά και αφού συνήλθε κάπως, τηλεφώνησε στο eviaxpress.gr. Διηγήθηκε το περιστατικό και κατόπιν με παρότρυνσή μας, επισκέφτηκε και κατήγγειλε το γεγονός στο Α.Τ. Αλιβερίου.
Όπως ενημερώθηκε εκεί από τον αρμόδιο που κατέγραψε την καταγγελία της έχουν καταγγελθεί σήμερα Κυριακή τουλάχιστον ακόμη πέντε παρόμοια περιστατικά.
Ιδιαίτερη προσοχή συνίσταται γενικότερα αλλά και ειδικότερα σήμερα, αφού φαίνεται ότι οι δράστες έχουν βάλει στο μάτι την περιοχή του Αλιβερίου.