Ονειρικός γάμος στο Πάπιγκο για τον Αντώνη Λαιμό και τη Μαρίκα Αράπογλου


Ο Αντώνης Λαιμός παντρεύτηκε τη Μαρίκα Αράπογλου σε ένα παραμυθένιο σκηνικό που είχαν ετοιμάσει με ιδιαίτερη φροντίδα. Ο γάμος έγινε στο Πάπιγκο, όπου βρέθηκαν οι διάσημοι καλεσμένοι του.

Το Πάπιγκο  είχει γοητεύσει τους δύο νέους από την πρώτη στιγμή που έκαναν εκδρομή στην περιοχή –πριν δύο χρόνια περίπου- και αποφάσισαν να φτιάξουν εκεί ένα σπίτι στο χωριό.

Ο γάμος τους έγινε στην εκκλησία του Αγίου Βλασίου, στην είσοδο του Μεγάλου Παπίγκου από τους Μητροπολίτες Ιωαννίνων Μάξιμο και Αργεντινής Ιωσήφ. Το γαμήλιο γλέντι, έγινε στο κτήμα των νεόνυμφων, όπου όλα είχαν διαμορφωθεί και στολιστεί ειδικά για την ομορφότερη μέρα του ζευγαριού.

Τα λευκά λουλούδια ήταν άφθονα και σε πρώτο πλάνο παντού, ενώ η διαμόρφωση των κλειστών χώρων ήταν επιμελημένοι ώστε να μην στερούν την θέα. Σύμφωνα με το epiruspost.gr, οι καλεσμένοι στη γαμήλια δεξίωση ήταν 110 ανάμεσά τους οι οικογένειες Γουλανδρή, Βαρδινογιάννη, Πατέρα ενώ σύμφωνα με πληροφορίες υπήρχαν εκπρόσωποι της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας και αρκετοί διάσημοι ξένοι.

Για το γαμήλιο γεύμα  μαγείρεψαν σεφ από διάφορες χώρες του εξωτερικού.  Ένα πλήθος εξαιρετικών εδεσμάτων περίμενε τους καλεσμένους. Το γλέντι ανέλαβαν εκλεκτοί DJs.

Στο Πάπιγκο και στα γύρω χωριά η πληρότητα ενόψει του γάμου, αλλά και του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος, αγγίζει το απόλυτο με τους ανθρώπους του τουριστικού κλάδου να παίρνουν μια πραγματική ανάσα μετά από αρκετούς μήνες καραντίνας. Οι νεόνυμφοι έχουν μεριμνήσει για την πλήρη ασφάλεια του χώρου και των καλεσμένων τους με τη μίσθωση ιδιωτικών πυροσβεστικών οχημάτων ακόμη και ασθενοφόρων.

Ο εφοπλιστικός γάμος της χρονιάς πέρα από ένα σπουδαίο κοσμικό γεγονός για την περιοχή του Ζαγορίου αποτελεί και ένα πολύ σημαντικό οικονομικό γεγονός, καθώς δίνει εκατοντάδες ημερομίσθια, αλλά και σημαντικά έσοδα από τις αφίξεις .


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια