Ακούραστα και επίμονα ο πρόεδρος των Βιτάλων Γιάννης Γέραλης φροντίζει την κοινότητά του


Ένας ακόμη πρόεδρος από την Δ.Ε Κύμης, ο Γιάννης Γέραλης κάνει την μεγάλη διαφορά, προσπαθώντας καθημερινά και μεριμνώντας για τις ανάγκες της κοινότητά του και την καλύτερη διαβίωση των συχωριανών του.
Παρά τις αυξημένες και δύσκολες απαιτήσεις της εργασίας του, συνεχώς διεκδικεί για το χωριό του να γίνονται παρεμβάσεις και εργασίες που ομορφαίνουν τον τόπο και σίγουρα κάνει τους συντοπίτες του να κινούνται με μεγαλύτερη ασφάλεια.
Την Πέμπτη 17 Ιουνίου, καθάρισε όπου ήταν απαραίτητο στο κεντρικό οδικό δίκτυο, την πανέμορφη και καταπράσινη κοινότητα των Βιτάλων, ένα μηχάνημα-καταστροφέας από το δήμο. Παράλληλα, οι δυο γέφυρες της εισόδου του χωριού καθαρίστηκαν και ασβεστώθηκαν και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.
Ο πρόεδρος εμφανώς ικανοποιημένος με την ολοκλήρωση του καθαρισμού και εξωραϊσμού, δηλώνοντας πως οι προσπάθειές του δεν σταματούν εδώ, σημείωσε στο διαδίκτυο :

"Με καταστροφέα του Δήμου προχωρήσαμε σήμερα σε καθαρισμό του κεντρικού οδικού δικτύου του χωριού μας! Επίσης καθαρίσαμε και ασβεστώσαμε τις δυο γέφυρες που βρίσκονται στην είσοδο του χωριού μας! Συνεχίζουμε να προσπαθούμε και να διεκδικούμε για το χωριό μας!"
 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια