Τον Αντιπεριφερειάρχη Κελαϊδίτη ευχαρίστησε ο πρόεδρος Γέραλης για τη συντήρηση της αγροτικής οδοποιίας


Η αγροτική οδοποιία του ημιορεινού χωριού  των Βιτάλων του Δήμου Κύμης - Αλιβερίου, είναι ένα πολύ σπουδαίο κεφάλαιο της ζωής εκεί αφού οι περισσότεροι από τους κατοίκους διατηρούν κτήματα και ασχολούνται με τις αγροτικές εργασίες άρα χρειάζονται να έχουν καθημερινά καλύτερη πρόσβαση σε αυτά.
Οι εργασίες συντήρησης των αγροτικών δρόμων στην έναρξη κάθε καλοκαιριού για να διορθωθούν οι ζημιές που έχουν προκληθεί από τις χειμωνιάτικες κακοκαιρίες, αποτελούν για τον πρόεδρο ένα αναπόσπαστο κομμάτι από τις προτεραιότητές του αυτή την εποχή.  Σε τελικό στάδιο φαίνεται να έχουν φτάσει οι εργασίες αγροτικής συντήρησης φέτος για την κοινότητα Βιτάλων, με τη βοήθεια του Δήμου και της Περιφέρειας, πιο συγκεκριμένα του κου. Γεώργιου Κελαϊδίτη τον οποίο ευχαρίστησε ο πρόεδρος κ. Γιάννης Γέραλης μεταξύ όσων ανέφερε κατά την ενημέρωσή του:
"Κατόπιν αιτήματος μας στην Περιφέρεια και στον Δήμο καταφέραμε και ολοκληρώσαμε την συντήρηση σχεδόν όλων των αγροτικών δρόμων της κοινότητάς μας στις θέσεις (Δέση, Άγιος Νικόλαος ,Φλέγα, Μακρολίβαδο, Ρουμπακιά, Κουζάρι, Αυγαριά, Κορόμιλου, Σκουρφούδι, Βελισούρα) δίνοντας την δυνατότητα σε αγρότες και κτηνοτρόφους του χωριού μας, να μεταβούν στις εργασίες τους όσον το δυνατόν ευκολότερα ! Ευχαριστώ τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Γεώργιο Κελαϊδίτη για την διάθεση τον μηχανήματος έργου και τον Δήμο Κύμης -Αλιβερίου για τη χορηγία καυσίμων. Για ακόμη μια φορά η συνεργασία όλων των σχετικών φορέων αποφέρει καρπούς για την κοινότητά μας! Συνεχίζουμε με το ίδιο σθένος και ζήλο για τη βελτίωση των συνθηκών στον τόπο μας. Η συνέχεια τις επόμενες μέρες με την συντήρηση του δρόμου που οδηγεί στις παραλίες Θαψά-Τσίλαρο."