Απογειώνεται ο Κυριάκος Κεχρής με μια νέα μεγάλη επιτυχία στο νησιώτικο τραγούδι [ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΙΠ]

Ένα πραγματικά πολύ όμορφο τραγούδι έρχεται να συμπληρώσει τα αγαπημένα μας νησιώτικα που θα μας συντροφεύσουν στις καλοκαιρινές μας διασκεδάσεις. Ο Κυριάκος Κεχρής τραγουδά "Ήσουν έρωτας" σε στίχους του Θανάση Περιστεράκη.
Ο Κυριάκος Κεχρής γέννημα θρέμμα από το Τραχήλι του Δήμου Κύμης Αλιβερίου,  διαθέτει ένα καλλιτεχνικό ταλέντο το οποίο τα τελευταία χρόνια αναρριχάται γοργά στην μεγάλη επιτυχία. 
Όσοι των γνωρίζουν θα συμφωνήσουν -και με το παραπάνω- στα όσα γράφει για εκείνον ο στιχουργός του Θανάσης Περιστεράκης ο οποίος σημειώνει για την συνεργασία του με τον Κυριάκο Κεχρή:
Ακόμη κι αν είχα σταματήσει να γράφω στίχους ακόμα κι αν δεν είχα τραγούδια έτοιμα, και ερχόταν ο Κυριάκος Κεχρής να μου ζητήσει, θα ξεκινούσα να γράφω μόνο και μόνο για να του δώσω!
Η πορεία μου στο μουσικό χώρο μπορώ να πω ότι είναι μεγάλη, με αμέτρητες γνωριμίες συνεργασίες και τραγούδια! Νιώθω ευλογημένος και τυχερός! Έχω γνωρίσει κόσμο και κόσμο ερμηνευτές και ερμηνεύτριες, μουσικούς και μουσικούς! Και φυσικά έχω γνωρίσει και καταπληκτικά παιδιά στην παρέα τόσο χρόνο και ένα απ’ τα καλύτερα που είχα την τύχη να γνωρίσω είναι ο Κυριάκος Κεχρής από την Εύβοια! Ένα γνήσιο παλικάρι, αγαπητός, γλυκός, ευγενικός, χαμηλών τόνων με ήθος που ξέρει να αναγνωρίζει να ξεχωρίζει και θα σέβεται τους συνεργάτες του! Ένα παιδί με μια ιδιαίτερη εξαιρετική φωνή που έχει όλα τα προσόντα για μία ξεχωριστή πορεία στο τραγούδι, σε συνδυασμό με την αυθεντικότητα του και τον υπέροχο χαρακτήρα του!"

ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΙΠ