Ποια φινετσάτη παγκοσμίου φήμης σταρ ντυμένη στα κόκκινα κινηματογραφήθηκε στη Χαλκίδα; [ΒΙΝΤΕΟ&ΦΩΤΟ]


Πέρασε την υψηλή γέφυρα της Χαλκίδας στις 3 Ιουνίου και ξετρέλανε όποιον συναντήθηκε μαζί της! Είναι αναμφισβήτητα μια από τις μεγαλύτερες σταρ όλων των εποχών, για όλο τον κόσμο. Εκθαμβωτική μέσα στα κόκκινα της περιηγήθηκε και κινηματογραφήθηκε στην πανέμορφη πόλη του Ευβοϊκού, την Χαλκίδα έως και τις 5 Ιουνίου.
Την μοναδική και υπερβολικά εκστασιακή Ferrari F8 Tributo, "οδήγησε" στην Χαλκίδα η εταιρεία Explore DMC και Media World μετά από την σύλληψη μιας θαυμάσιας και καινοτόμου ιδέας, που είχε στόχο την ενίσχυση της τουριστικής προβολής της Χαλκίδας και στην ενδυνάμωση της τοπικής αγοράς.
Η κινηματογράφιση της ήταν ένα εξαιρετικό-μαγευτικό ταξίδι στα μαγευτικά σημεία της Χαλκίδας και της Εύβοιας που κράτησε τρεις ημέρες . Η δημιουργία ενός Travel video ήταν η ευκαιρία που εκατομμύρια άνθρωποι περιμένουν, για να ζήσουν μέσα από το φακό, αυτή τη συναρπαστική διαδρομή στην Εύβοια. Ένα απόσταγμα των θησαυρών του νησιού, που θα αξιοποιηθεί για την ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Σε αυτό το σημείο μπορείτε να δείτε ένα πρώτο βίντεο, με Back stage στιγμιότυπα και μοναδικές στιγμές φιλοξενίας από την υπέροχη πόλη της Χαλκίδας και τους ανθρώπους της.
ΒΙΝΤΕΟ

Πολλά από τα εύσημα αξίζουν στους χορηγούς που συνεργάστηκαν για κάτι τόσο αξιόλογο και σε όλους τους συντελεστές που βοήθησαν στην δημιουργία αυτού του καινοτόμου εγχειρήματος που όπως διαφαίνεται από τα πρώτα δείγματα, πολύ εύστοχα θα επιτύχει την προβολή της Χαλκίδας.

Σε λίγες μέρες το βίντεο με την μοναδική Ferrari θα ταξιδέψει στην Ελλάδα και γιατί όχι...σε όλο τον κόσμο, προβάλλοντας την Χαλκίδα και την Εύβοια με έναν μοναδικό τρόπο!!

"Ferrari Chalkida - Red & Safe restart"
Kind regards,
George Giannakis
Τ: 6948349392
www.exploredmc.gr