Ο Διευθυντής ΔΙΕΚ Χαλκίδας ευχαρίστησε τον Υπεύθυνο ΕΚΑΒ Τομέα Κύμης Νικόλαο ΚόκκοΟ Διευθυντής του ΔΙΕΚ Χαλκίδας, κ. Καλαϊτζόγλου, με επιστολή ευχαρίστησε τον κ. Νικόλαο Κόκκο ο οποίος συνέβαλε ουσιαστικά, με πολλές προσωπικές του πιέσεις προς τους υπεύθυνους, για τη δημιουργία του ΔΙΕΚ ως υπεύθυνος του ΕΚΑΒ των νόμων Εύβοιας και Βοιωτίας που διατελούσε.
Όπως αναφέρει ο Διευθυντής κ. Καλαϊτζόγλου στην επιστολή :
" Ευχαριστούμε τον κο Νικόλαο Κόκκο (τον τότε υπεύθυνο του ΕΚΑΒ των νομών Ευβοίας και Βοιωτίας) για την σημαντική βοήθεια και στήριξη του στην υλοποίηση αυτού του προγράμματος κατάρτισης."

Με την επιστολή αυτή ο Διευθυντής του ΔΙΕΚ, κ. Καλαϊτζόγλου, ευχαρίστησε αρχικά, το Υπουργείο Υγείας, το οποίο αξιολόγησε την ανάγκη και προχώρησε στην ίδρυση του ΔΙΕΚ στο νομό της Εύβοιας, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τους Πιστοποιημένους εκπαιδευτές γιατρούς.
Η ένταξη της ειδικότητας «Διασώστης-Πλήρωμα Ασθενοφόρου» στο μηχανογραφικό των Πανελληνίων Εξετάσεων από την επόμενη χρονιά και η δυνατότητα των απόφοιτων Λυκείου να το επιλέξουν για την τριτοβάθμια εκπαίδευση τους είναι μια ιδιαίτερα σπουδαία εξέλιξη για τον τομέα της υγείας και
για το ΔΙΕΚ Χαλκίδας που σαφώς αναβαθμίζεται και παρότι υπάρχουν κι άλλα ΙΕΚ με αυτή την ειδικότητα, είναι το μόνο που κατόρθωσε να μπει στη λίστα του μηχανογραφικού των Πανελληνίων.

Το ΔΙΕΚ Χαλκίδας είναι το μοναδικό στην Στερεά Ελλάδα όπως στη Θεσσαλία, στην Αθήνα, στην Καβάλα, στην Αλεξανδρούπολη, στην Σάμο και στην Κρήτη.

Η επιστολή του Διευθυντή ΔΙΕΚ Χαλκίδας

 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια