Κτητορικό Μνημόσυνο στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Καρυών - Αχλαδερής

 
Με την πρέπουσα κατάνυξη και βάση των υγειονομικών διατάξεων ολοκληρώθηκαν οι λατρευτικές εκδηλώσεις της εορτής του Γενεθλίου του Τιμίου Προδρόμου όπου έλαβαν χώρα στην φερώνυμο ιερά μονή των Καρυών - Αχλαδερής της Ιεράς Μητροπόλεως Καρυστίας και Σκύρου. 
  Την Παρασκευή 25 Ιουνίου το πρωί τελέσθηκε η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στο καθολικό της ιεράς μονής όπου προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ειρηνουπόλεως κ. Νίκανδρος με συλλειτουργούς τον Πρωτοσύγκελλο Πανοσιολογιότατο  Αρχιμανδρίτη Νικόδημο Πόγκα, τους αδελφούς της Ιεράς Μονής Πανοσιολογιότατο  Αρχιμανδρίτη Νικόδημο Γιαννακόπουλο, Ηγούμενο της Ιεράς Μονής και γέροντος της Ιεράς Μονής Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κύμης,  τους  Πανοσιολογιότατους  Αρχιμανδρίτες  Γεράσιμο Παρίση,  Νεκτάριο Καπενή και  Αρσένιο Τριανταφύλλου,  τον Πρωτοπρεσβύτερο Ευάγγελο Βογιατζή εφημέριο Αγίου Ιωάννου Αλιβερίου και τους Διακόνους Στυλιανό Πεταχτή και Πρόδρομο Γκέγκε.  
Τον Θείο λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος κ. Νίκανδρος ο οποίος  προέστη του κτητορικού μνημοσύνου και εκ του αναλογίου απέδωσε του ύμνους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ διευθύνοντας τον χορό των ιεροψαλτών με την συμμετοχή ιερέων και λαϊκών. 
Μετά το πέρας της Θείας Ευχαριστίας ακολούθησε εόρτιο κέρασμα στους πιστούς εκ της ιεράς μονής.  

Φωτογραφίες Δημήτριος Πετρογιάννης