Κυριακή των Αγίων Πάντων στην Ιερά Μητρόπολη ΚαρυστίαςΜέσα από την εκκλησιαστική υμνολογία  κοσμούνται και τιμώνται  οι θεοφόροι Άγιοι από το αγιολόγιο και το συναξάριο της ορθοδόξου ημάς εκκλησίας με την ετήσιο μνήμη τους να ανατέλλει κατά  την εόρτιο σεβάσμιο και χαρσόσυνη ημέρα της Κυριακής των Αγίων Πάντων 27 Ιουνίου η οποία καθιερωμένη ως είθισται  εορτάσθηκε στον ιερό ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου της ολιγάνθρωπης  ενορίας  του Μακρυχωρίου του Δήμου Κύμης - Αλιβερίου όπου ιερούργησε τελώντας την Θεία Ευχαριστία  ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ με συλλειτουργούς τον Πρωτοσύγκελλο  Πανοσ Αρχιμ Νικόδημο Πόγκα τον Πρεσβύτερο Ηλία Παπαφακλή τοποτηρητή της ενορίας και εφημέριο ενορίας Ωρολογίου τον Διάκονο Στυλιανό Πεταχτή και των ιεροψαλτών που απέδωσαν τους ύμνους εκ του αναλογίου.


Τον  θείο  λόγο  κήρυξε ο  Σεβασμιώτατος κ. Σεραφείμ  ο  οποίος  αναφέρθηκε στην  ευαγγελική  περικοπή  της εορτίου  ημέρας.

 
Στην Θεία Ευχαριστία συμμετείχαν  οι λιγοστοί πιστοί της ενορίας οι καθώς και τα μέλη του εκκλησιαστικού συμβουλίου  οι οποίοι υποδέχθηκαν θερμά και συνομίλησαν με τον Σεπτό Ποιμενάρχη τους ώστε να λάβουν την ευλογία του καθώς επίσης να προσκυνήσουν ιερά λείψανα  αγίων τα οποία φυλάσονται στον ιερό ναό και αποτελούν την ευλογία προς όλους τους πιστούς και τιμώνται ευλαβικά ταύτην την ημέρα της Κυριακής των Αγίων Πάντων.

Μεταξύ των ευλαβών πιστών συμμετείχε και ο Αξιότιμος Καθηγητής και τέως Λυκειάρχης κ. Δημήτριος Κοίλιαρης.

Φωτογραφίες Δημήτριος Πετρογιάννης.