Από του χρόνου στο μηχανογραφικό η ειδικότητα «Διασώστης-Πλήρωμα Ασθενοφόρου» - Αναβαθμίζεται το ΔΙΕΚ Χαλκίδας
Ο Διευθυντής του ΔΙΕΚ Χαλκίδας κ. Καλαϊτζόγλου, ευχαρίστησε το Υπουργείο Υγείας για την ίδρυση του ΔΙΕΚ στο νομό της Εύβοιας αλλά και τους Πιστοποιημένους Εκπαιδευτές Γιατρούς.
Είναι ιδιαίτερα σπουδαία εξέλιξη η ένταξη της ειδικότητας στο μηχανογραφικό των πανελληνίων εξετάσεων από την επόμενη χρονιά, ώστε ο απόφοιτος του Λυκείου να να έχει την δυνατότητα να το επιλέξει, εφόσον το επιθυμεί, σαν τριτοβάθμια εκπαίδευση. Με το τρόπο αυτό αναβαθμίζεται η ειδικότητα αλλά και το ΔΙΕΚ Χαλκίδας.

Να επισημάνουμε ότι είναι το μοναδικό ΔΙΕΚ στη Στερεά Ελλάδα, όπως επίσης και στη Θεσσαλία, στην Αθήνα, στην Καβάλα, στην Αλεξανδρούπολη, στην Σάμο και στην Κρήτη.

Η επιστολή με τις ευχαριστίες στους συνεργάτες του ΔΙΕΚ Χαλκίδας της ειδικότητας «Διασώστης Πλήρωμα Ασθενοφόρου» είναι η ακόλουθη:
Στείλατε Σήμερα στις 10:31 μ.μ.

Από του χρόνου στο μηχανογραφικό η ειδικότητα «Διασώστης Πλήρωμα Ασθενοφόρου»

Στείλατε Σήμερα στις 10:38 μ.μ.

Ο Διευθυντής του ΔΙΕΚ Χαλκίδας ευχαρίστησε το Υπουργείο Υγείας για την ίδρυση του ΔΙΕΚ στο νομό αλλά και τους Πιστοποιημένους εκπαιδευτές γιατρούς . Είναι ιδιαίτερα σπουδαία εξέλιξη η ένταξη της ειδικότητας στο μηχανογραφικό των πανελληνίων εξετάσεων από την επόμενη χρονιά .

Στείλατε Σήμερα στις 10:40 μ.μ.

ώστε ο απόφοιτος του Λυκείου να το δηλώνει αν θέλει σαν τριτοβάθμια εκπαίδευση. Και με το τρόπο αυτό αναβαθμίζετε η ειδικότητα αλλά και το Δ.Ι.Ε.Κ ΧΑΛΚΙΔΑΣ Να επισημάνουμε ότι είναι το μοναδικό στη Στερεά ενώ υπάρχει ένα στη Θεσσαλία ένα στην Αθήνα στη Καβάλα στη Αλεξανδρούπολη στη Σάμο και στην Κρήτη..
Προβλήθηκε από Evelina στις 10:40 μ.μ.

Στείλατε Σήμερα στις 10:42 μ.μ.

Η επιστολή με τις ευχαριστίες ……. είναι η ακόλουθ\

Η επιστολή με τις ευχαριστίες ……. είναι η ακόΗ επιστολή με τις ευχαριστίες ……. είναι η ακόλουθη


 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια