Ο Ανεξάρτητος Συνδιασμός Νέα Στύρα καλεί σε συστράτευση και ξεκινά τη μάχη για να αποτραπεί η καταστροφή


Ο Ανεξάρτητος Συνδιασμός Νέα Στύρα καταγγέλλει πως εχθές Πέμπτη 24/6  η εταιρεία ΣΟΦΡΑΝΟ άρχισε την τοποθέτηση ανοσολογικών ιστών στην περιοχή του Νημποριού με άδεια του Δασαρχείου. Κατόπιν κινητοποιήσεων, και επειδή δεν είχαν άδειες από τους ιδιοκτήτες της περιοχής μετά από καταγγελία στην αστυνομία τα απέσυραν.
Ο εκπρόσωπος της εταιρείας κατόπιν επικοινωνίας του με την εταιρεία πρότεινε μια συνάντηση για σήμερα Παρασκευή με εκπροσώπους των κοινοτικών συμβουλίων και Δ/ντη Τεχνικών Έργων από Αθήνα. Αργότερα ο ίδιος, ματαίωσε την συνάντηση , άγνωστο στα μέλη του συνδυασμού, ποιοι ή ποιος μεσολάβησε.
Επίσης δήλωσε ότι θα συνεχισθούν οι εργασίες.

"Όπως φαίνεται στην εικόνα, η καταστροφή και της υποβάθμιση της περιοχής μας , αν δεν αντιδράσουμε, ως τουριστικός προορισμός θα είναι μη αναστρέψιμη.
Μονόδρομος πλέον οι νομικές προσφυγές αλλά και οι κινητοποιήσεις
Το κοινοτικό συμβούλιο Νέων Στύρων σε συνεργασία με το κοινοτικό των Στύρων, καλούμε τους κατοίκους και ιδιοκτήτες εξοχικών σε συστράτευση και κινητοποιήσεις. Οι χάρτες ειδικά για τους κατοίκους του Δήλισσου και Νημποριού δείχνουν το μέγεθος της καταστροφής.
Κουρασθήκαμε να περιμένουμε από τη δημοτική αρχή να περάσει από τη θεωρία στη πράξη.
Από αέριο αρχίζει ο αγώνας...
Θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση"
αναφέρουν στο κάλεσμα τους τα μέλη του Ανεξάρτητου Συνδιασμού στα Νέα Στύρα