Επίσκεψη αρμοδίων παραγόντων της Π.Ε Εύβοιας και του «Δημόκριτου» στο Αλιβέρι για το παρατηρητήριο


Το πρωί της Τρίτης 15/6, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στην Π.Ε Εύβοιας για την μελέτη των περιβαλλοντικών επιπτώσεων της περιοχής Αλιβερίου. Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο αντιπεριφερειάρχης Ευβοίας κ. Γεώργιος Κελαϊδίτης, ο αντιπεριφερειάρχης περιβάλλοντος Στερεάς Ελλάδας κ. Ηλίας Κυρμανίδης, ο δήμαρχος του Δήμου Κύμης Αλιβερίου κ. Θανάσης Μπουραντάς, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Παναγιώτης Αναγνώστου, υπηρεσιακά στελέχη της Π.Ε Ευβοίας και μέλη της επιστημονικής ομάδας του Εθνικού Κέντρου Έρευνας Φυσικών Επιστημών "Δημόκριτος" με επικεφαλής τον καθηγητή, κ. Λεόντιο Λεοντιάδη.
Στη συνέχεια ομάδα αποτελούμενη από τον δημοτικό σύμβουλο και εκπρόσωπο του δήμου Κύμης Αλιβερίου για το παρατηρητήριο περιβάλλοντος, κ. Παναγιώτη Αναγνώστου, υπηρεσιακά στελέχη της Π.Ε και τα μέλη της επιστημονικής ομάδας του «Δημοκρίτου» επισκέφτηκαν την περιοχή του Αλιβερίου.

Για την επίσκεψη αυτή το eviaxpress.gr μίλησε με τον κ. Παναγιώτη Αναγνώστου ο οποίος είπε :

"Η ομάδα αυτή επισκέφτηκε κατάλληλους χώρους της ευρύτερης περιοχής του Αλιβερίου, στους οποίους θα πραγματοποιηθούν μετρήσεις αερίων ρύπων, καθώς και μετρήσεις τυχόν ρύπανσης του υπεδάφους. Οι μετρήσεις αυτές να πραγματοποιούνται δύο φορές το χρόνο. Η πρώτη μέτρηση θα πραγματοποιηθεί στους μήνες Σεπτέμβριο - Οκτώβριο και η δεύτερη στους μήνες Απρίλιο - Μάιο.
Τέλος η ομάδα αυτή θα πραγματοποιήσει και εκ νέου συνάντηση, για την τελική διευθέτηση του εν λόγω θέματος."

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια