Άρχισαν οι εμβολιασμοί με Pfizer στο Κ.Υ. Ιστιαίας από τη Δευτέρα 28/6


Άρχισε από εχθές η λειτουργία 2ης εμβολιαστικής γραμμής στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας, για εμβολιασμό κατά της Covid 19, με το εμβόλιο της Pfizer, όπως ενημέρωσε σχετικά ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας Π.Ε Ευβοίας για την διαχείριση COVID, Χειρουργός Ορθοπεδικός κ. Ανδρέας Τοουλιάς, ο οποίος εν συνεχεία αναφέρει :  
"Έχοντας στο οπλοστάσιό μας, πλέον από σήμερα (Δευτέρα 28 Ιουνίου) και το συγκεκριμένο εμβόλιο στο Δήμο μας, καλούμε όλους τους πολίτες να συνεχίσουν να προσέρχονται για εμβολιασμό ώστε σύντομα να χτίσουμε ένα τείχος ανοσίας που θα μας επιτρέψει να πάρουμε πίσω τις ζωές μας και όλα όσα στερηθήκαμε από τα επιβεβλημένα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης που χρειάστηκε να ληφθούν κατά της πανδημίας.
Τα εμβόλια είναι το μοναδικό όπλο με το οποίο μπορούμε να δώσουμε τη «χαριστική βολή» στην πανδημία και να την κάνουμε να αποτελέσει παρελθόν.
Κλείνοντας να αναφέρουμε πως επειδή η πανδημία είναι ακόμη εδώ και μέχρι να χτιστεί το πολυπόθητο τείχος ανοσία θα πρέπει να συνεχίσουμε όλοι να τηρούμε ευλαβικά τα μέτρα ατομικής υγιεινής και προστασίας.
Όσο πιο γρήγορα προχωρήσουν οι εμβολιασμοί τόσο πιο γρήγορα θα αρχίσουμε να αποχαιρετούμε τα όποια μέτρα έχουν απομείνει και να επιστρέψουμε με ασφάλεια στην κανονικότητα."