Γιάννης Μανώλης : Το Νοσοκομείο Καρύστου ενισχύεται με 2 μόνιμους ιατρούς- Θα κερδίσουμε τη μάχη για τη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού

 

 Ο υποψήφιος
 Βουλευτής της ΝΔ Ευβοίας, κ. Ιωάννης Μανώλης από την Κάρυστο, Επικεφαλής του Τομέα Περιβάλλοντος & Αειφόρου Ανάπτυξης της ΕΕΕ UNESCO, μιλά για την αναβάθμιση του νοσοκομείου της Καρύστου και την θετική συμβολή του βουλευτή Ευβοίας κου Θανάση Ζεμπίλη στο να τύχει καλύτερης αντιμετώπισης το σύστημα των μονάδων υγείας του νησιού από τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κοντοζαμάνη.
 

Ο κ. Ιωάννης Μανώλης συγκεκριμένα αναφέρει : 

"Το Νοσοκομείο Καρύστου όχι μόνο δεν υποβαθμίζεται, αλλά ενισχύεται με δύο επιπλέον θέσεις χρήσιμων ειδικοτήτων. Αυτή ήταν η δέσμευση που απέσπασα κατόπιν επικοινωνίας με το Υπουργείο Υγείας. Συγκεκριμένα, προκηρύσσονται άμεσα μία θέση Παιδιατρικής σε επίπεδο Επιμελητή Ά και μία Γενικής/Οικογενειακής Ιατρικής ή Εσωτερικής Παθολογίας σε επίπεδο Επιμελητή Ά.
Αυτό βέβαια δεν μας κάνει να εφησυχάζουμε. Βρισκόμαστε σε επαγρύπνηση και στην πρώτη γραμμή του αγώνα, ώστε το Νοσοκομείο Καρύστου να ενισχυθεί περαιτέρω. Η πορεία, άλλωστε, του καθενός είναι γνωστή. Έχουμε μάθει να δίνουμε μάχες και να τις κερδίζουμε. Κερδίσαμε πριν μερικά χρόνια τη μάχη διατήρησης και αναβάθμισης του Νοσοκομείου Καρύστου. Κερδίσαμε τη μάχη της κατασκευής του Β’ Δημοτικού Σχολείου Καρύστου. Θα κερδίσουμε και το στοίχημα της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού!
Θα ήταν παράλειψη αν δεν ευχαριστούσα δημόσια τον Βουλευτή Ευβοίας Θανάση Ζεμπίλη, ο οποίος σε συνάντησή του με τον αρμόδιο Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κοντοζαμάνη κατάφερε να τον πείσει να εξαιρεθεί η Εύβοια από την επικείμενη αναδιάρθρωση του νοσοκομειακού χάρτη της χώρας και να προχωρήσει στην αναβάθμιση του συστήματος των μονάδων υγείας τόσο στην Κάρυστο, όσο και συνολικά στην Εύβοια."