Έναρξη εργασιών αντικατάστασης της κεραμοσκεπής του Ι.Ν Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Περιβολίων


Όπως ενημερώνει ο κ. Ρέτσας Αναστάσιος, υπεύθυνος:

"Κατόπιν των ανάλογων διαδικασιών μέσω της Υ.ΔΟΜ της Εκκλησίας της Ελλάδος και την εξασφάλιση της χρηματοδότησης εκ της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος, αρχίζουν οι εργασίες της ολικής αντικατάστασης της κεραμοσκεπής του Ιερού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Περιβολίων.
Δι' αυτό Ευχαριστούμε Θερμώς τον Διευθυντή της Ναοδομίας κ. Ποντικόπουλο, τον Περιφερειάρχη κ. Σπανό Φάνη, τον Αντ/χη κ. Κελαϊδίτη Γεώργιο και τον Πρόεδρο της Αναπτυξιακής Ευάγγελο Κούκουζα.
Όσον αφορά διά το χώρο του προαυλίου του Ι. Ναού, ήδη άρχισαν οι εγκαταστάσεις με τις υψηλές σκαλωσιές και πλέον στο Εργοτάξιο θα μεταφέρονται διάφορα υλικά. Διά την ασφάλεια και προστασία όλων, αν και έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, απευθύνουμε Παράκληση σε όσους μεταβαίνουν στο χώρο της Εκκλησίας και του Κοιμητηρίου να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.
Ευχαριστούμε διά την κατανόηση και Ευχόμαστε η Παναγία μας να μας Προστατεύει και να μας ενισχύει ώστε σύντομα να χαρούμε και αυτό το σημαντικό έργο."

Θερμές ευχρηστίες προς την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, εξέφρασε και ο κ. Γιάννης Αποστολόπουλος,  Γραμματέας του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου της Ενορίας αλλά και πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου "ΤΟ ΟΡΑΜΑ" ,  ο οποίος εργάζεται  μεθοδικά και στηρίζει  κάθε προσπάθεια που μπορεί να γίνει για την βελτίωση  της κοινότητας και  της Ενορίας  Περιβολίων. 

Συγκεκριμένα ο κ. Γιάννης Αποστολόπουλος αναφέρει : 

Ευχαριστώ την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος και όλους τους συντελεστές προώθησης και ενταξης αυτού του Έργου ποιοτικής αναβάθμισης των απομακρυσμένων περιοχών του Νομού μας, με στόχο και την Περιφερειακή ανάπτυξη!


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια