Με λαμπρότητα γιορτάστηκε ο Ιερός Ναός του Αγίου και Ιαματικού Παντελεήμονα, του Αναργύρου στην παραλία του Στομίου Οξυλίθου Δ.Ε Κύμης, την παραμονή 26 Ιουλίου με την τέλεση του Αρχιερατικού Εσπερινού χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Ειρηνουπόλεως κκ. Νίκανδρου, με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Καρυστίας και Σκύρου κ.κ. Σεραφείμ.
Ανήμερα της εορτής 27 Ιουλίου τελέσθηκε Όρθρος και Θεία Λειτουργία χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Καρυστίας και Σκύρου κ.κ. Σεραφείμ, με την συνοδεία του Πρωτοσύγκελλου Πανοσ Αρχιμ Νικόδημου Πόγκα τον Πρεσβύτερο και εφημέριο του Ι.Ν Γεώργιο Νάνο και τον Διάκονο Στυλιανό Πεταχτή.
Τον θείο λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης.
Πλήθος πιστών τίμησε τον εορτασμό του Ιερού Ναού καθώς και η πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητος Οξυλίθου κα Κλαίρη Κατσαρή.