Ληστεία στο δήμο Ερέτριας - Είχαν στήσει ενέδρα σε γνωστό επιχειρηματία και την σύζυγό του


Ξημέρωμα Κυριακής, λίγο μετά τις 04:00 το πρωί, η σύζυγος γνωστού επιχειρηματία έζησε τον αληθινό εφιάλτη καθώς της επιτέθηκαν με τη χρήση βίας, μέσα στο σκοτάδι, δύο ληστές, προκειμένου να της αφαιρέσουν την τσάντα που είχε περασμένη στον ώμο της. Την χτύπησαν και την έσυραν στην άσφαλτο. 

Το ζευγάρι, ο επιχειρηματίας και η σύζυγός του,  επέστρεφαν  στο σπίτι λίγη ώρα μετά το τέλος της δουλειάς στο κατάστημα που διατηρούν στην Αμάρυνθο του Δήμου Ερέτριας, με το αυτοκίνητό τους .  Ο επιχειρηματίας άφησε τη σύζυγο του έξω από την πόρτα του σπιτιού τους κι εκείνος πήγε λίγα μέτρα πιο πέρα για να παρκάρει το αυτοκίνητο. 
Ελάχιστα λεπτά, ήταν αρκετά όπως φάνηκε για να ολοκληρώσουν  την επίθεση που προφανώς είχαν μελετήσει και σχεδιάσει οι ληστές, οι οποίοι σύμφωνα με τα στοιχεία, περίμεναν έχοντας στήσει ενέδρα έξω από το σπίτι του ζευγαριού να γυρίσει από τη δουλειά  κι από ότι αντιλαμβανόμαστε η εκτέλεση του  σχεδίου τους έγινε πιο εύκολη εφόσον έστω και για λίγα λεπτά η γυναίκα έμεινε μόνη της. 
Δύο άντρες όπως κατάλαβε η άτυχη γυναίκα, οι οποίοι είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους εφόσον φορούσαν κουκούλα, της επιτέθηκαν με σκοπό να πάρουν την τσάντα της που είχε περασμένη στον ώμο της. 
Την χτύπησαν, την έριξαν κάτω στην άσφαλτο και την έσυραν, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί αρκετά  το χέρι της. 
Οι ληστές κατάφεραν να πάρουν την τσάντα της γυναίκας και αμέσως έφυγαν τρέχοντας. 
Όταν έφτασε ο σύζυγος βρήκε την γυναίκα του σε άσχημη κατάσταση ενώ είχαν όλα τελειώσει. Είδε μόνο τις σκιές των ληστών που έτρεχαν κι είχαν ήδη απομακρυνθεί ενώ λίγο πιο κάτω επιβιβάστηκαν σε ένα αυτοκίνητο το οποίο έστριψε στο επόμενο στενό κι εξαφανίστηκε μαζί με την τσάντα της γυναίκας η οποία είχε μέσα ένα σεβαστό χρηματικό ποσό από την είσπραξη των  τελευταίων  ημερών του καταστήματος. 
 Το ζευγάρι δεν μπορούσε να πιστέψει τι τους είχε συμβεί και πόσο πολύ κινδύνεψε η γυναίκα.  
 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια